banner249

Cuma’nın katil zanlısı 10 gündür kayıp

18 Ağustos tarihinde Torbalı’daki Güneş Sanayi Sitesi içerisindeki 2 gece kulübü işletmecisi arasında çıkan tartışma sonucu meydana gelen silahlı çatışmada 1 kişinin hayatını kaybetmesi ve 1’i ağır 2 kişinin de yaralanması olayı ile ilgili katil zanlısı hala aranıyor.

Cuma’nın katil zanlısı 10 gündür kayıp
banner240

Aradan geçen süre boyunca olayla ilgili 9 kişi yakalanırken, bunlarda 7’si tutuklanarak cezaevine gönderildi. 2’si ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 


KATİL ZANLISI SÜREKLİ YER DEĞİŞTİRİYOR
Olay ile ilgili kimliği tespit edilen katil zanlısını bulmak için çeşitli adreslere baskınlar düzenleniyor. Ruhsatsız birçok silah ele geçirilirken, 9 kişi gözaltına alındı. Ancak Cuma Saraç’ın katil zanlısı 10 gündür halen yakalanamadı. Sürekli yer değiştirdiği öğrenilen katil zanlısının, kısa süre içersinde yakalanması için yoğun çaba harcanıyor. 

POLİS, OLAYIN KAN DAVASINA DÖNMESİNDEN ÇEKİNİYOR
Öte yandan cinayete kurban giden Cuma Saraç’ın yakınlarının da katil zanlısını aradığı öğrenilirken, polis onlardan önce bulmak için yoğun çaba harcanıyor. Olayın kan davasına dönüşmesinden çekinen polis, sadece Torbalı’da değil, yurt genelinde operasyonlarını sürdürüyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER