banner249

Otomobil, 70 metrelik uçuruma uçtu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 70 metrelik uçuruma yuvarlanan otomobilin sürücüsü feci şekilde hayatını kaybetti.

Otomobil, 70 metrelik uçuruma uçtu
banner240

Kazada 1 kişi de yaralandı. Kaza, Fethiye - Üzümlü karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Fethiye’de emlakçılık yapan İsmail Erdoğan Çelik (55) idaresindeki 48 PE 499 plakalı otomobil üzümlü beldesinden Fethiye istikametine giderken dikkatsizlik nedeniyle yoldan çıkıp 70 metrelik uçuruma yuvarlandı. 


Kazada Sürücü İsmail Erdoğan Çelik kaza yerinde feci şekilde hayatını kaybederken, otomobilde bulunduğu iddia edilen G.O (26) yaralı olarak 112 acil ambulansla Fethiye’de özel bir hastaneye kaldırıldı. Jandarma kaza yerinde inceleme ve araştırma yaparak güvenlik önlemi aldı. Aracın bulunduğu yere ancak halat yardımıyla inilebildi.

Bir cenaze torbasına konulan ceset jandarma ve vatandaşların yardımıyla yola kadar güçlükle çıkartıldı. Sürücünün oğlu Erhan Çelik ve diğer yakınları olay yerine geldiklerinde sinir krizi geçirdiler. Oğlu Erhan Çelik babasının tabutuna sarılarak ağıtlar yakarken, cenaze otosuna alınan Emlakçı İsmail Erdoğan Çelik’in cenazesi Fethiye devlet hastanesi morguna kaldırıldı. 

Cenaze yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edilirken kaza ile ilgili soruşturma Fethiye Cumhuriyet savcılığı ve jandarma tarafından sürdürülüyor. Öte yandan Fethiye’de uzun yıllardır emlakçılık yaptığı öğrenilen İsmail Erdoğan Çelik’in evli üç çocuk babası olduğu kaydedildi. İsmail Erdoğan Çelik’in trafik kazasında hayatını kaybetmesi Fethiye’deki emlakçı camiasını üzüntüye boğdu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER