banner249

CHP’nin en güçlü ismi projelerini açıkladı

CHP’den Pamukkale Belediyesi için aday adaylığı başvurusunda bulunan eğitimci Ali Kurt, düzenlediği basın toplantısı ile ilçenin tespit ettiği sorunları ve projelerini açıkladı. 350 bin nüfuslu ilçenin iyi yönetilmediğini söyleyen Kurt, “Pamukkale’yi derman belediyecilikle, sosyal projelerle tanıştırmak için ekibimle birlikte yola çıktım. Heyecanım, Pamukkale için hayallerim var. “ diye konuştu.

CHP’nin en güçlü ismi projelerini açıkladı
banner240

CHP’ye aday adaylığı başvurusunu yapan eğitimci Ali Kurt, Şiir Otel’de basın toplantısı düzenleyerek yola çıkma gerekçelerini ve Pamukkale için hazırladığı projeleri açıkladı. 35 yıldır eğitim camiasına hizmet verdiğini söyleyen Kurt, yöneticiliğin ekip işi olduğunu belirtti. Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Halim Ceylan başkanlığında bir ekip oluşturduğunu, Pamukkale’nin tespit ettikleri sorunlarını hazırladıkları projelerle çözmeye talip olduklarını söyleyen Kurt, “Pamukkale’yi derman belediyecilikle tanıştıracağız. Yıllardır yaşadığım ilçemle ilgili hayallerim, projelerim var” diye konuştu.

chp-guclu-aday

Pamukkale ilçesinde kent yaşamına dair önemli sorunlar olduğunu ifade eden Kurt, “Yaşadığınız ilçede kent yaşamına dair hizmetlerin sunulamadığını görünce üzülüyorsunuz. Bir eğitimci olarak dünyanın göz bebeği olan Pamukkale’ye üzülüyorum. Bu yüzden yola çıktım. Pamukkale’de sorun çok. Yol sorunu var, bozuk yollardan geçen araçların alt takımları dökülüyor. Çöp toplama sorunu var, belediye bir çöp poşeti bile dağıtamıyor. Turizmin yanı sıra tarım ve hayvancılığın da olduğu Pamukkale’de bu alanda da sorunlar var. Kent dokusu yok. Pamukkale’nin yüzde 36’sı çalışan kesim. Çalışan ailelerin çocuklarını bırakabileceği güvenli yerler yok. Ciddi bir mülteci sorunu yaşanıyor. Uyuşturucu sorunu var Pamukkale’de. Dünya mirası Pamukkale’de birçok sorun var. Pamukkale’nin sosyal demokrat belediyecilikle yönetilmeye ihtiyacı var. Tüm bu sorunlar için projelerimiz hazır” şeklinde konuştu.

chp-guclu-aday

Pamukkale’yi derman belediyecilikle tanıştıracaklarını söyleyen Kurt, “Çalışan aileler için Yuvam Pamukkale projemiz var. Üniversite öğrencilerinin barınma problemini çözmek için Yurdum Pamukkale projesini hazırladık. 61 mahallede Kütüphanem Pamukkale projesiyle kütüphane açacağız. Halk Ekmek, Halk Süt projesini geliştirip gıda merkezleri kuracağız. Yayaların yollarda güvenli şekilde yürüyebilmeleri için yayalaştırma projelerine önem vereceğiz. Bisiklet yolları yapacağız. Tarım ve hayvancılığa yönelik projelerimiz de var” diyerek projelerini açıkladı.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER