banner249

CHP’de son kulis Basmacı!

Denizli’de CHP eski Milletvekili Melike Basmacı’nın 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterileceği bekleniyor. 

CHP’de son kulis Basmacı!
banner240

CHP Denizli eski Milletvekili Melike Basmacı, alınan kulis bilgilerine göre Denizli’den Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterileceği öğrenildi. Deneyimli siyasetçinin Denizli’den aday gösterilme haberleri parti tabanında da büyük heyecan yarattı. 

MERKEZEFENDİ ŞENİZ DOĞAN’A EMANET!
Kamuoyunda Büyükşehir için adı geçen adaylardan biri de Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan olmuştu. Ancak Parti Meclisinden Büyükşehir için onay alamayan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a Merkezefendi Belediye Başkan adaylığı için onay çıktı. 

MELİKE BASMACI HAFTAYA AÇIKLANABİLİR!
Denizli’de sevilen bir siyasetçi olduğu bilinen eski Milletvekili Basmacı’nın Denizli’de yapılacak seçimlerde mevcut Ak Partili Belediye Başkanı Osman Zolan ile kıyasıya bir yarışa gireceği kamuoyu tarafından sıkça dillendirilen bir konu olarak biliniyor. Parti içi kulislerine göre Basmacı’nın önümüzdeki hafta içinde Parti Meclisi tarafından adının kamuoyuna duyurulması bekleniyor.
 

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER