banner249

Denizli’de Sinan Ateş unutulmadı!

Denizli’de İyi Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu ve Ülkücü camia, Sinan Ateş’in ölüm yıl dönümü nedeni ile düzenlenen lokma hayrına katıldı.

Denizli’de Sinan Ateş unutulmadı!
banner240

Sinan Ateş, Türk tarihçi, akademisyen ve siyasetçi kimliğiyle biliniyordu. Hacettepe Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalıştı ve 2019-2020 yılları arasında Ülkü Ocakları genel başkanlığını üstlendi. 30 Aralık 2022 tarihinde Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Yapılan araştırmalara rağmen katilleri bulunamayan Sinan Ateş her Türk Milliyetçisinin aklında ve yüreğinde büyük bir yara olarak yerini aldı.

Tüm camiayı yasa boğan ve kaybının acısı hiç eksilmeyen Sinan Ateş için düzenlenen hayra Denizlili siyasetçiler, ülkücüler, camianın önde gelenleri, partililer ve Türkay Berberoğlu katılarak dualar edildi, rahmetler okunularak büyük acı hafifletilmeye çalışıldı.

Pamukkale Belediye Başkan Adayı Berberoğlu, katıldığı lokma hayrında yaptığı konuşmada, “Büyük kaybımız, şehidimiz ve yeri dolmayacak olan Sinan Ateşe Allahtan rahmet, mekanının cennet olmasını dileriz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2024, 20:24

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER