banner249

Başkan Atlı tek isim oldu!

Babadağ Belediye Başkanlığı için 31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) başvuru yapan tek isim, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı oldu.

Başkan Atlı tek isim oldu!
banner240

2019 yılında AK Parti'den alarak CHP'ye kazandırdığı belediyeyi tekrar kazanma hedefiyle yola çıkan Başkan Atlı, 5 Aralık Salı günü sona eren aday adaylığı başvuru sürecini tamamlamıştı.  Seçim sürecine hazırlıklarını hızla başlatan Ali Atlı, Babadağ için yeni projelerle ilçesine hizmet etmeyi sürdüreceğini ifade etti. Sosyal belediyecilik anlayışıyla öne çıkan Başkan Atlı, 2019'da elde ettiği başarıyı tekrarlamak için kolları sıvadı. Atlı, Babadağ'ın geleceği için güzel projelerinin henüz tamamlanmadığını belirterek, "Sosyal belediyecilik anlayışımız ile ilçemize dokunacak yeni projelerimiz hazır" dedi.

2019'da Babadağ Belediyesi'ni CHP'ye kazandırarak dikkatleri üzerine çeken Ali Atlı, halka verdiği sözleri tutmak adına seçim sürecine hızlı bir şekilde giriş yapmış durumda. Babadağlılara hitaben yaptığı açıklamada Başkan Atlı, ilçenin kalkınması ve gelişimi için çalışmalarına ara vermeden devam edeceğini vurguladı. Adaylık başvurusuyla birlikte Babadağ'da siyasi atmosferin merakla beklediği seçim süreci resmen başlamış oldu.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER