banner249

Cesur hırsız çabuk yakalandı

Gece yarısı yanından geçen polise aldırmadan hırsızlık yapan şahıs kısa sürede yakalandı.

Cesur hırsız çabuk yakalandı
banner240

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, bir ayağı sakat olan hırsızın gece yarısı yanından geçen polise aldırmadan 4 bin lira değerindeki elektrikli hırdavat malzemesini çalması, güvenlik kameralarına yansıdı. Zanlı, olaydan sonra yakalanarak cezaevine konuldu. 


Olay, Tepe Mahallesi Yeni Yol Caddesi'nde bir yapı markette meydana geldi. İşyeri sahibi Bülent Canbaz, akşam dükkanın kapısını açık unutarak üst kattaki evine çıktı. Hırsızlıktan sabıkası bulunan ve bir ayağı aksayarak yürüyen şüpheli İ.G (41), gece yarısı yapı marketin önünden geçerken kapının açık olduğunu fark edip işyerine doğru ilerlemeye başladı. Bu sırada, arkasından yunus ekibinde görevli bir polisin geldiğini görüp kenara çekildi. 

Polisin geçtiğini gören zanlı, geri dönerek işyerinin içine girdi. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken İ.G., raftan çaldığı elektrikli hırdavat malzemesini dışarı çıkarıp işyerinin ilerisinde bir köşeye bırakarak tekrar işyerine girdi. Çaldığı malzemeyle bir müddet sonra geri dönen İ.G., çevreden gelip geçenlere aldırmadan malzemeleri toparlayıp yaya olarak olay mahallini terk etti. 

Sabah dükkana gelen Bülent Canbaz, raftaki malzemenin eksik olduğunu fark edip güvenlik kameralarını inceledi ve işyerinin soyulduğunu anlayarak polise haber verdi. Polis, güvenlik kameralarından zanlının eşkalini belirleyip yakalamak için çalışma başlattı. Ertesi gün Bülent Canbaz çarşıda gezerken kamerada gördüğü adamı tanıyarak polise ihbar etti. Kısa sürede gelen polis, İ.G.’yi yakaladı. 

İfadesinde suçunu itiraf eden zanlı, polisteki işlemlerin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Muğla Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER