banner249

Havada panik!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ak Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Denizli Valisi Abdülkadir Demir ve işadamlarının bulunduğu emniyet müdürlüğüne ait helikopterde panik yaşandı.

Havada panik!
banner240

Denizli İhracatçılar Birliği’nin öncülüğünde başlatılan proje nedeniyle Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin başkanlığında Ak Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, oda başkanları ve 68 iş adamının katılımıyla Mardin ve Şırnak’a gitti. 


Denizli’den gönderilen tekstil makinaları Mardin Kızıltepe Kız Teknik ve Meslek Lisesi’ne teslim edildi. Daha sonra Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve beraberindeki 10 kişilik heyet Mardin Emniyet Müdürlüğü’ne ait helikopterle Şırnak’a havalandı. Şırnak’ta yine Denizli’den gönderilen tekstil makinalarının açılış programı gerçekleşti. 

DÖNÜŞ YOLUNDA PANİK
Şırnak’taki programın ardından aynı helikopterle Mardin’e hareket etmek için havalandı. Mardin’deki hava muhalefeti nedeniyle helikopter Batman’a yönlendirildi. Ancak aynı hava muhalafeti Batman’da da yaşandı. Havanın yağmurlu olması nedeniyle Batman’a inemeyen helikopter bu kez Diyarbakır’a yönlendirildi. Diyarbakır’da başarılı bir şekilde inen helikopterdeki heyet karayoluyla Mardin’e ulaştı. Helikopterdeki heyetin yaşanan hava muhalefeti nedeniyle panik yaşadığı öğrenildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER