banner249

Bu sergiye hazır olun

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Kulüp üyeleri, bir yıl boyunca ürettikleri eserleri 1 Haziran 2014 tarihinde Merzeci Un Fabrikası'nda sergileyerek görsel bir ziyafete dönüştürecek.

Bu sergiye hazır olun
banner240

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin başarı ile sürdürdüğü Genç Denizli Projesi kapsamında kurulan Resim, Fotoğraf, Karikatür ve Hat Sanatı Kulüpleri üyeleri, bir yıl boyunca ürettikleri eserleri 1 Haziran 2014 tarihinde açılacak Bahar Sergisi ile görücüye çıkartıyor. 


Büyükşehir Belediyesi'nin en başarılı sosyal uygulamalarından biri olan ve gençlere fırsat tanındığında neleri başarabileceklerini gösteren Genç Denizli Kulüpleri Bahar Sergisi, Merzeci Un Fabrikası'nda 8 Haziran’a kadar gezilebilecek.Genç Denizli Kulüplerine katılan gençlerin bir yıl boyunca üzerinde çalıştıkları eserlerin yer alacağı sergide toplam 100 çalışma yer alacak. 

Gençler söz konusu olduğunda tüm imkanların gençlerin geleceği için seferber edildiğini ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, " Son 10 yıldır gençler ve çocuklar için yaptığımız çalışmaların meyvelerini toplamaya başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sanatta, sporda, müzikte ve diğer sosyal alanlarda gençlerimize fırsat tanındığında neler yapabildiklerini görmek bize gurur veriyor. 

Bu sergi de onlardan biri. Amacımız çocuklarımızın ve gençlerimizin en iyi şekilde geleceğe hazırlanmasına katkı koymak. Bunun için gerekirse tüm yatırımlarımızdan vazgeçip kaynaklarımızın tamamını gençlerimizin hayata daha iyi hazırlanmaları için harcayabiliriz. Gençlerimizin aldıkları eğitimlerle kendi yeteneklerini geliştirdiklerini görmek adına herkesi bu sergiye davet ediyorum. Son bir yıldır Merzeci Un Fabrikası'nda faaliyetlerini sürdüren Genç Denizli Kulüpleri bir yandan güzel sanatların farklı dallarında düzenlenecek kurslara katıldı, diğer taraftan da kişisel gelişimlerine katkı koydular. 

Genç Denizli üyesi olan gençler, oluşturulan tiyatro, resim, fotoğraf ve hat sanatı olmak üzere sanatın birçok alanında üretimler gerçekleştirdiler. Binlerce gencimiz kurslara katılarak kendilerini tanıdı ve neler yapabildiklerini gördüler. Şimdi ise açılacak sergi ile ürettiklerini beğenimize sunacaklar. Başta eğitmenleri olmak üzere tüm Genç Denizli üyelerini kutluyor başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER