banner249

Fakirin çeyizini Sevgi Eli alıyor!

Açıldığı günden bugüne 8 yılda binlerce ihtiyaç sahibi ailenin yüzünü güldüren Sevgi Eli, gelinlik ve damatlık alamayacak durumdaki çiftlere de çeyiz yardımında bulunuyor.

Fakirin çeyizini Sevgi Eli alıyor!
banner240

Denizli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Sevgi Eli. Sevgi Eli, yaz mevsimiyle birlikte özellikle nikah ve sünnet düğünlerindeki artışları dikkate alarak çalışma alanını gençlerin yuva kurmasına ve zor durumdaki ailelerin çocuklarına sünnet kıyafeti verilmesi şeklinde yoğunlaştırdı. 


Binlerce hayırseverden gelen kullanılabilir durumdaki kıyafet, beyaz eşya, koltuk kanepe ve çeşitli ev eşyaları maddi durumu el vermeyen hayırseverlerin evlerine Sevgi Eli aracılığıyla ulaştırıldı. 

1976 yılında Çiğdemli Mahallesinde ikamet eden Ali Bakan 1998 yılında felç geçirdi. Denizli Devlet Hastanesinde yıllardır tedavi gören Bakan, yüzde 88 oranında böbrek yetmezliğine tutuldu. Pamukkale Hastanesinde yaklasık 10 yıldır tedavi gören Ali Bakan, Denizli’de tanıştıgı Necmiye Hanımla evlilik kararı alır ama hayat ve sağlık şartları zor durumda oldugu için Çameli Belediyesine başvurdu. 

Sevgi Eli ve Başkan Bakan’ın evine gidip eksiklikleri belirledi. Kısa sürede eksikliklerin karşılayacağını belirten Başkan Arslan ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Sevgi Eli ile işbirliği içinde çalışmalar yürütüp Sevgi Eli Ali ve Necmiye Bakan çiftine sessiz kalmadı. Denizli Belediyesi Sevgi Eli ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan koordinatörlüğünde Mutfak, oturma odası, yemek odası ve yatak odası gibi mobilya ihtiyaçları karşılandı.

30 Mayıs 2014 Cuma günü Sevgi eli sorumluları Selma Yıldız, Serap Çobanlar, Huriye Adak ve Ali Çeltik, Bakan çiftinin çeyiz eşyasını tamamladı. Denizli Belediyesi’ne bağlı Sevgi Eli, gelinlikten, damatlığa, kıyafet malzemelerinden buzdolabı çamaşır makinesi gibi beyaz eşyaya ve hatta mobilyadan öğrenci elbiselerine kadar her türlü eşya konusunda ihtiyaç sahiplerine yardım ediyor. Sevgi Eli’ne bağışta bulunmak isteyen hayırseverler ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar 2632228 numaralı telefondan yetkililere ulaşabilir.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER