banner249

68 mahalleye kilit taşı döşenecek!

Pamukkale Belediyesi, özellikle köyden mahalleye dönüştürülen yerleşim birimleri başta olmak üzere tüm yerleşim birimlerinde yatırım atağı başlattı. Söz konusu yerleşim birimlerinde ihtiyaç duyulan tüm yerlere kilit taşı döşenecek.

68 mahalleye kilit taşı döşenecek!
banner240

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin seçim öncesi ne söz verdiyse daha fazlasını vatandaşlara sunmak için yatırım atağını başlattı. İlk olarak kırsal bölgelerdeki yerleşim birimleri değerlendirildi. Başkan Gürlesin başkanlığında oluşturulan heyet, belediye ve mücavir alan sınırları içinde kalan 68 mahalleyi tek tek dolaşıp adım atmadık yer bırakmayacak şekilde mevcut durum tespiti ve yapılacakları belirlemek üzere çalışma yürütüyor. 


Bu kapsamda köyden mahalleye dönüştürülen, Akdere, Belenardıç, Çeşmebaşı, Develi, Eldenizli, Eymir, Güzelpınar, Haytabey, Kavakbaşı, Kocadere, Küçükdere, Yeniköy ve Yukarışamlı’nın mevcut durumu ve eksiklikleri belirlendi. 

Yapılan incelemelere söz konusu yerleşim birimlerinin muhtarları da katılarak belediyeye destek oldu. Mahallelerde mevcut yolların iyileştirilmesi ve ihtiyaç duyulan bölgelere kilit taşı döşenmesi gerektiği tespit edildi. Buna göre, hangi yerleşim birimine ne kadar ihtiyaç duyuluyorsa o miktarda kilit taşı gönderildi. En kısa sürede ise yatırıma geçilerek kilit taşları yollarda kullanılmaya başlanacak. 

TÜM MAHALLELERİMİZ YATIRIMA DOYACAK
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediyenin yatırım atağını başlattığını söyledi. Belediyeye bağlı en gelişmiş yerleşim biriminde ne varsa kırsaldaki mahallelerde de aynısının olacağına dikkat çeken Başkan Hüseyin Gürlesin, şöyle dedi, ‘Tüm mahallelerimiz bu dönemde yatırıma doyacak. Köyden mahalleye dönüştürülen kırsan yerlerden yatırım atağını başlattık. 

İlk olarak kilit taşı ihtiyacını giderip yollarımızı bize yakışan şekle dönüştüreceğiz. Ardından, bu bölgelerimizin pazaryeri, düğün yeri ve park gibi diğer eksikliklerini de gidereceğiz. İnşallah 1 yılın sonunda ortaya somut bir şeylerin çıktığını göreceğiz. 5 yılın sonunda ise en gelişmiş mahallemiz ile kırsal mahallelerimiz arasındaki fark giderilmiş olunacak. Gelişmiş mahallelerimizde ne varsa kırsal mahallelerimizde de aynısının olmasını için gayret ediyoruz. Ben şimdiden kilit taşlarının mahallelerimize hayırlı olmasını diliyorum. 68 mahallemizde artık kilit taşı gibi bir eksiklik kalmayacak.’

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER