banner249

Kent Park 20 gün sonra bitiyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, Yunusemre İlçesi, Güzelyurt Mahallesi’nde 170 dönüm alan üzerinde yapımı devam eden Kent Park’ta, 3 bin 700 metrekarelik alan üzerine oluşturulacak olan sesli süs ve gösteri havuzunda çalışmalar sürüyor.

Kent Park 20 gün sonra bitiyor!
banner240

Çalışmaları inceleyerek yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkan Vekili Serpil Çakır,” Dev oyun parkları, kafeteryaları ve peyzaj alanları ile her yaş gurubundan Manisalının keyifle vakit geçirebileceği Kent Park’ta, dev süs ve gösteri havuzunun Manisalı vatandaşların beğenisini toplayacağına inanıyorum” dedi. 


Dev oyun parkları, kafeteryaları, peyzaj alanları ve gösteri havuzları ile her yaş gurubundan Manisalının keyifle vakit geçirebileceği Kent Park’ta çalışmalar hızla devam ediyor. Yunusemre İlçesi, Güzelyurt Mahallesi’nde yapımı devam eden Kent Park’ta, 3 bin 700 metrekarelik alan üzerine oluşturulacak olan sesli süs ve gösteri havuzunda çalışmaları inceleyerek yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkan Vekili Serpil Çakır, Kent Park’ta yapımı devam eden gösteri havuzunun, Manisalı vatandaşların büyük ilgisini çekeceğini ifade ederek, ”Geçtiğimiz yıl, Ulupark’ta bir gösteri ve süs havuzu oluşturmuştuk. 

Kent Park’ta da, Manisalı vatandaşlarımızın beğenisini toplayan Ulupark’taki gösteri havuzunun, altı yedi katı büyüklüğünde bir gösteri havuzu oluşturuyoruz. Havuzun içerisinde 100 adet gösteri robotu, 30 metrelik su sütunu, Kent Park’ın doğasına uygun kaplaması, ses ve ışık gösterileriyle, Manisalılar keyifli vakit geçirebilecek” dedi. 

KENT PARK’TA YAPISAL ÇALIŞMALAR BİTİYOR
Kent Park’ın yapısal çalışmalarının yaklaşık 20 gün içerisinde biteceğini ifade eden Çakır, “170 dönüm alan üzerine inşa edilen Kent Park’ta yapısal çalışmalarımız yaklaşık 20 gün içerisinde tamamlanacak. Parkımız geniş bir alanı kapladığı için, peyzaj çalışmalarımız biraz zaman alacak. Çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayıp, Kent Park’ı, Manisalı vatandaşların hizmetine açmak istiyoruz. Şimdiden tüm Manisa’ya hayırlı olsun” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER