banner249

Bu bir okur mektubudur!

Denizli’de Pamukkale Üniversitesi öğrencisi E.K , Yüz Haber’in sosyal medya adresine gönderdiği mektubu, konunun muhatabı olan Denizli Belediyesi’ne aynen iletiyoruz…

Bu bir okur mektubudur!
banner240

Pamukkale Üniversitesi öğrencisi E.K, üniversite öğrencilerinin yaşadığı ulaşım sorununu Yüz Haber.Com’un sosyal medya adresine gönderdiği mesajla tepki gösterdi. Üniversite gençliğinin yaşadığı sorunların çözümü adına, mektubu muhatabı bildiğimiz Denizli Belediyesi’ne aynen iletiyoruz… 


İŞTE O MEKTUP!
Öncelikle iyi günler dilerim... Size dün yaşadığım bir olayı bildirmek için yazıyorum. Bu konuyu değerlendirip haber yapmanızı istiyorum. Artık bir şeylerin ortaya çıkması gerekiyor. Dün saat 16.30’da üniversitedeki dersimden çıkıp durağa yürüdüm. Her yarım saatte bir kalkması gereken 34 nolu otobüs saat 17’de gelmedi. 17.30 otobüsü de tam 17.45’te geldi. 1 saatten fazla durakta otobüs bekledik. 

Daha önce böyle gecikmeler oluyordu ama son 10 gündür falan iyice kötü olmaya başladı. Belediye otobüsleri Tureks’ten devir aldığını söylüyor ama artık denetim, düzen hiçbir şey kalmadı. Ben otobüslerin belediye tarafından işletildiğine inanmıyorum. Otobüsçüler sanki minibüsçü gibi giyinmeye başladılar. Ama diğer yandan da otobüslerde ve bazı yerlerde hala Tureks yazıyor. Neler döndüğü ortada bence. Hem bu dünkü olayı yaşayan sadece ben değilmişim. Bugün bazı sitelerde bu konu ve başka sıkıntılarla ilgili şikayetler olduğunu da gördüm.

//wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=130850&start=50 mesela bu sitede bu konuda çok farklı şikayetler yazılmış. Özellikle biz muhalif kesimin sesini en iyi sizin duyurduğunuzu düşünüyorum. Lütfen bu konuyu göz ardı etmeyin ve gündemden düşürmeyin. Eminim sizin sayenizde vatandaşlar olayın farkına varacak ve belediye durumu düzeltecektir. Şimdiden çok teşekkür ediyor, iyi çalışmalar diliyorum.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER