banner249

20’de 20 yapacağız!

Ak Parti Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Birtan Şahan, ‘Durmak Yok Yola Devam Anlayışı’ ile seçim çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Şahan, yerel seçimlerde 20’de 20 yapacaklarını iddia etti.

20’de 20 yapacağız!
banner240

Pamukkale Belediyesi için AK Parti’den aday adaylığını açıklayan Birtan Şahan, Fevzi Çakmak Bulvarı’ndaki otomotiv alım satımı ile ilgilenen esnafları ve Halk Caddesi’ndeki iş yerlerini ziyaret etti. Akşamına da Aktepe ve Karşıyaka mahallesinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi. 


Birtan Şahan ziyaretleri sırasında, “Süren istikrarın devamı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Denizli'nin tamamının kalkınmasını istiyor, bu yüzden 20'de 20 diyoruz. Halkımızla bir bütün olarak Pamukkale belediyemizi yöneteceğiz. Tanıdığımız kardeşlerimize merhaba diyoruz, tanımadığımız kardeşlerimizle de tanışıp kendimizi ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. Halkımızın mutlu olacağı hizmetleri yaparak birlikte sevinip birlikte güleceğiz. Pamukkale’mize hizmet etmeye adayız. 

Gerçekleri söylemeye doğruları anlatmaya ilçemiz için neler düşündüğümüzü söylemeye devam ediyoruz. Kardeşlerimizle dertleştik sorunlarını dinledik çözüm yollarını gösterdik. El ele vererek Pamukkale İlçemiz için var gücümüzle çalışacağız. Ülkemizde AK Belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini de Pamukkale İlçe Belediyemizdeki hizmetlerimizle göstereceğiz. Halkımız huzurlu ise bizler mutlu olacağız. Gün birlik günü gün kardeşlik günü ’’ dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER