banner249

Pamukkale vizyon kent olacak

Pelitlibağ mahalle sakinleri ve esnafları ile bir araya gelen AK Parti Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Av.Mehmet Ali Yılmaz istekleri dinledi projelerini anlattı.

Pamukkale vizyon kent olacak
banner240

Yılmaz “Vizyon Pamukkale’yi” birlikte oluşturacaklarını söyledi AK Parti iktidarı boyunca yapılan hizmetlerin ve yatırımların Denizli’yi Egenin incisi yaptığına dikkat çeken AK Parti Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Av. Mehmet Ali Yılmaz büyükşehir yasası ile birlikte kurulan Pamukkale Belediyesi’nin Türkiye’nin vizyon kenti olacağını söyledi. 


Pelitlibağ mahalle sakinleri ile bir araya gelen ve esnaf ziyaretlerinde bulunan Yılmaz “AK Parti iktidarı ile birlikte gerek yerel yönetimde gerekse AK Parti hükümeti ile Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de hizmetler ve yatırımlar Cumhuriyet tarihinin en fazla hizmete döndüğü yıllardır. 

Kabuğunu değiştiren Denizli, Ege Bölgesi’nin incisi olmuştur. Bu hizmet kervanında yer alarak bizlerde Pamukkale Belediyemizi vizyon kent yapma adına projelerimizi hayata geçireceğiz. Bu başarıyı birlikte kucaklayacağız. Projelerimizi birlikte şekillendirip Türkiye’nin vizyon kenti Pamukkale Belediyesi olacaktır” dedi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER