banner249

İş dünyasından Zeybekci’ye ziyaret!

Ak Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Nihat Zeybekci, meclise gelen misafirlerini ağırlamayı sürdürüyor.

İş dünyasından Zeybekci’ye ziyaret!
banner240

Son olarak Denizli'den gelen misafirleriyle bir araya gelen Milletvekili Zeybekci, DENİB üyelerini makamında misafir edip bir süre görüştü. TBMM'ndeki ziyarete DENİB Başkanı Süleyman Kocasert ve üyeler katıldı. 


DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, Denizli iş dünyası ve siyasetçilerin işbirliğiyle tüm Türkiye'ye örnek olduğunu kaydederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Nihat Zeybekci de, gerek belediye başkanlığı döneminde ve gerekse şimdiki görevinde toplumun tüm kesiminin beklentilerini karşılamaya çalıştığı bunu da işbirlikleri sayesinde gerçekleştirdiğini söyledi. 

Siyasetin hizmet etme makamı olduğunu nerede ihtiyaç duyulursa orada yer alınması gerektiğini ifade eden Milletvekili Zeybekci, 'Denizli'miz çalışmalarımızla farklı bir boyuta geçti. Önceden şehrimiz, iş adamlarımız yurt dışından gelen misafirlerini göstermek istemediği kadar kötü durumdayken bugün göğsümüzü gere gere misafirlerimizi şehrin ortasından fabrikalarımıza götürüyoruz. 

Bütün bu güzellikler sanayicisiyle, iş adamıyla, ihracatçısıyla, siyasetçisiyle, valisiyle, belediye başkanıyla, sokaktaki vatandaşıyla birlikte hareket ederek ortaya çıkmıştır. Bu vesileyle Denizli'den gelen misafirlerimize hem ziyaretleri için hem de şehrin güzelleşmesine katkıları için teşekkür ediyorum' dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER