banner249

Belediye’den 8 bin kişiye ücretsiz spor

denizli belediyesi, ilk 6 ayda, pilatesten, tenise, basketten voleybola, atletizmden çocuklara yönelik düzenlenen çeşitli kurslarda 8200 kişiye ücretsiz spor yaptırdı.

Belediye’den 8 bin kişiye ücretsiz spor
banner240
Denizli Belediyesi ücretsiz spor aktivitelerini tüm hızıyla sürdürüyor. Çocukların ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durarak, spor yapıp sağlıklı yaşamaları için çeşitli kurslar düzenlendi.

Yaz döneminin en iyi şekilde değerlendirip herkesi spor yapmaya yönlendiren Denizli Belediyesi, pilates, tenis, basketbol, voleybol, atletizm ve çocuklara yönelik çeşitli kursları ücretsiz veriyor. Bu kapsamda yılın ilk 6 ayında 2900 kadın ve çocuk tenis kursundan, 1900 kadın pilates kursundan, 200 çocuk ve yetişkin Capoeira kursundan (Brezilya’ya özgü dans), 2500 çocuk ve gence basketbol kursu, 600 çocuğa voleybol kursu ve 100 çocuğa atletizm kursu verildi. Kurslardan birçoğu halen devam etmektedir. Bu arada, Denizli Belediyesi’nin spora yönelik kurslarına ek olarak gitar, halk oyunları, kanun, keman, klarnet, ney, piyano, şan, THM Kursu ve TSM Kursu da düzenlemektedir.

TÜM ETKİNLİKLER VE KURSLAR ÜCRETSİZ
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Belediyesi’nin düzenlediği tüm etkinliklerin ve kursların tamamının ücretsiz olduğunu hatırlattı. Başkan Zolan, özellikle çocukların ve gençlerin, kötü alışkanlıklardan uzak durarak geleceğe daha iyi hazırlanmaları için ne gerekiyorsa yapmaya çalıştıklarını ifade ederek, şöyle dedi, “Çocuklarımız ve gençlerimiz, yarının Türkiye’sini oluşturacak. Bu nedenle kötü alışkanlıklardan uzak durup sağlıklı şekilde büyümeleri ve zamanlarını geleceğe yön verecek bireyler olarak değerlendirmelidir. Bizlerde yerel yöneticiler olarak, onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamalıyız. Amacımız, başta çocuklarımız ve gençlerimiz olmak üzere tüm Denizli’ye spor yaptırmak ve sağlıklı yaşam sürmelerine yardımcı olmaktır. Denizli Belediyemizin düzenlediği spordan sanata tüm etkinliklerimiz ve kurslarımızın tamamı ücretsizdir. Bir dönem çocuklarımızın ve gençlerimizin TV’lerde gördüğü basketbol ve voleybol sahalarını evlerinin yakınına yaptık. Şimdi de bu sahalarımızda her birine spor yapma imkanı sunduk. Tüm Denizli’yi spor yapmaya davet ediyorum.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER