banner249

Kavanozdaki umut 40 kişi için yeşerdi

afyonkarahisar ve dinar orman işletme müdürlükleri bünyesine alınacak 40 mevsimlik orman işçisi için 2 bin 46 başvuru yapılınca, adaylar, işçilerin de katıldığı noter çekilişiyle belirlendi.

Kavanozdaki umut 40 kişi için yeşerdi
banner240
Afyonkarahisar Orman İşletme Müdürü Metin Kalyoncu, yaptığı açıklamada, toplam 40 işçinin alınacağı iş duyurusunun yoğun ilgi gördüğünü anlattı. Çekiliş öncesi başvuru sahiplerine seslenen Afyonkarahisar 6. Noteri Adem Albayrak, başvuru yapanların isimlerinin ve TC kimlik numaralarının bilgisayar ortamında kağıtlara yazdırılarak kura çekimi için hazırlandığını söyledi.

Noter işlemlerinin güvenilir işlemler olduğunu dile getiren Albayrak, ;;Kimsenin aklında şüphe kalmasın, herkesin huzurunda çekilişi gerçekleştireceğiz. Asıl alınacak işçi sayısının 3 katı asil, 3 katı da yedek aday belirleyeceğiz. Sonuç şansa bağlı, keşke şansa bağlı olmasa da herkes iş sahibi olabilse. Ama bazen bu şekilde kuraya başvurmak zorunda kalabiliyoruz;; dedi.

Konuşmaların ardından Albayrak, şeffaf kavanoza konulan başvuru sahiplerinin adlarının yazılı olduğu kağıtlardan çekerek, asil ve yedek adayları belirledi. Belirlenen adayların çekilişteki sıraya göre yeterliliklerinin değerlendirilerek işe alınacakları bildirildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER