banner249

Hainse assınlar

Gizli bilgi ve belge bulundurma davasının en önemli sanıklarından üniversiteli Narin’in babası, “eğer kızım hainse assınlar” dedi.

Hainse assınlar
banner240

İzmir merkezli düzenlenen operasyonun ardından açılan ‘gizli bilgi ve belge bulundurma’ davasının en önemli sanıklarından üniversiteli Narin K.'nın babası Atilla K., davayla ve kızına yönelik suçlamalarla ilgili açıklamalar yaptı. 


Gizli bilgi ve belge bulundurma operasyonu, 2012 yılının Mayıs ayında İzmir merkezli olarak düzenlenmiş ve 357 sanık arasında en dikkat çekenlerden birisi ilişkiye girdiği iddia edilen subay arkadaşları tarafından askeri birliklere girmesi sağlanan, bu birlikler içerisinde rahatça dolaşıp hareket edebilen ve yine askeri üniformalarla fotoğrafları ortaya çıkan Narin K. olmuştu. Birçok gizli belge ve bilgi bulundurmaktan müebbet hapis istemiyle yargılanan Narin K.’nın babası Atilla K., davayla ve kızına yönelik suçlamalarla ilgili açıklamalar yaptı. 

Görme engelli bir baba olduğunu belirten Atilla K., “İlim ışığıyla aydınlanan insan kör değildir. Bizim dürüstlük ilkesi misyonumuzdur. Öncelikle dava 2012 yılının 9 Mayıs’ında ortaya çıkarıldı. Akşamüzeri saat 21.00 sıralarında kapı çalındı. Açtım kapıyı, polis dendi, buyurun dedim. Narin K.’yı sordular, burada yok, Denizli ilinde okuyor dedim. Elimizde Cumhuriyet Savcılığı’ndan arama emri var, arama yapacağız dediler. Arama saat 04.00 sıralarında bitti. Tutanak tuttular, bana sen babasısın, şuraya imza atacaksın dediler, imzaladım. Ben tam manasıyla neyi imzaladığımı bilmiyorum. 

Fakat sonra daha tutukluluk hali devam ederken, birçok gazete ve televizyonlarda ne yazık ki cezası kesilmemiş olduğu halde, suçun cezası kesilmeden kesin suçlu ilan edilemez ama çocuğumuzun erkek nefretinin nedeni babası çıktı gibi yazılar yazıldı. Allah’ın emrettiği şekilde vazifesini yapmayan zalim olur. Bende bu sözden yola çıkarak diyorum ki, bizim savcılarımız, hakimlerimiz, Hazreti Ömer adaletini düstur ediniyorlarsa, ki öyle olduğuna inanmak istiyorum. 

Bundan dolayı benim kızım gerçekten vatan haini ise, benim bilmediğim suç materyalleri ve bilgileri varsa, benim çocuğuma beygir hırsızlarına verilen ceza verilmesin. Benim kızımı assınlar, hani delisi olan her gün ağlar, ölüsü olan bir gün ağlar. Bende takdiri ilahi der sineye çekerim. Benim buradan söyleyebileceğim tek şey. Ama kızımın suçsuz olduğuna inanıyorum. Komploya kurban gittiğine inanıyorum. En kısa zamanda adaletin tecelli edeceğini ve kızımın tahliye edileceğini ümit ediyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER