banner249

Başkan, insafı yerine sendikalı yaptı

acıpayam belediye başkanı hulusi Åževkan, belediye işçilerinin geleceğini başkalarının insafına bırakmak yerine sendikalı olmalarını sağladıklarını söyledi.

Başkan, insafı yerine sendikalı yaptı
banner240
Acıpayam Belediyesi;nde çalışan 17 belediye işçisi, sözleşme imzalayarak Belediye-İş Sendikası;na üye oldu. Sendika ile işçilerin görüşmelerinin ardından üyelik sözleşmesi imzalandı. İmza törenine, Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Belediye-İş Sendikası Örgütleme Uzmanı Musa Koç ile belediye işçileri katıldı.

Başkan Şevkan, işçi ve belediye haklarını korumayı amaçladıklarını belirterek, şöyle konuştu, ;;Attığımız her adımda, belediyede yaptığımız işte hepimizin alın teri bulunuyor. Arkadaşlarımıza demokratik hakları teslim edildi. Demokrasiye inancımız, Cumhuriyet ilkelerine bağlılığımız ve ciddi bir kurum olmamızın gereği de buydu. Arkadaşlarımız sendikalı olsalar da olmasalar da hakları sonuna kadar korunacaktır. Ancak şunu da unutmamamız gerekir. İnsanların geleceği bir başkasının insafına ve vicdanına bırakılmamalıdır. Sistemi güçlendirmek gerekir. Biz de bunu yaptık.;;

Belediye-İş Sendikası Örgütleme Uzmanı Musa Koç da emeğe ve alın terine saygının önemini dile getirerek, bu yönde kendilerine ve işçilere destek veren belediye başkanı Hulusi Şevkan;a teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER