banner249

Beştaş, TFF Profesyonel Kurul Üyesi oldu

denizli belediyespor başkanı tanju beştaş, türkiye futbol federasyonu (tff), profesyonel kurul üyesi oldu.

Beştaş, TFF Profesyonel Kurul Üyesi oldu
banner240
İstanbul’da yapılan "TFF-Spor Toto 2.Lig Kulüpleri Buluşması" toplantısına katılan Denizli Belediyespor Başkanı Tanju Beştaş, Profesyonel Kulüpler Kurul’una girdi. Kızılcahamamspor Başkanı Zeynep Bekçe ve Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile birlikte 2.lig Kırmızı gruptan ‘Profesyonel Kurul’a giren Denizli Belediyespor Başkanı Beştaş, 2.lig kulüpleri olarak sorunların çözümünde, ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından İstanbul’da ki The Marmara Oteli;nde düzenlenen toplantıda, kulüplerin futbolla ilgili tüm sorunları masaya yatırıldı, görüşleri dinlendi. Ayrıca Mali İşler, Tesis Yönetimi, Müsabaka Organizasyon ve Seyahat Konaklama bölümleri de Spor Toto 2.Lig kulüplerine bölümleri hakkında sunum yaptı.

Toplantının açılışına katılan TFF Başkanı Yıldırım Demirören; "Sorunları çok iyi biliyoruz. Çünkü sizlerle beraber yaşıyoruz. Ancak şunu ifade etmek istiyorum; bazı konuların çözümünde TFF;nin eli kolu bağlı. Kulüplerimizin yaşadığı haciz sorunları ile ilgili mali genel kurulda tüzük değişikliği gerçekleştirmek konusunda çalışmaları yapıyoruz. TFF olarak tesisleşmeye ve altyapıya büyük önem veriyoruz. Bizler futbolun içinden gelen bir ekibiz. Hep beraber Türk futbolunun sorunlarını düzelteceğiz" diye konuştu.

Başkanlığını TFF İcra Kurulu üyesi Arif Koşar;ın, yardımcılığını da TFF Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Beyazlı;nın yaptığı Profesyonel Kulüpler Komitesi tarafından düzenlenen toplantıya, TFF 1.Başkanvekili Ufuk Özerten, Yönetim Kurulu üyeleri Taylan Üner, Hakan Kanık ve Cengiz Zülfikaroğlu ile Genel Sekreter Ebru Köksal da katıldı.

Toplantının ikinci oturumunda TFF Genel Sekreteri Ebru Köksal, Spor Toto 2.Lig;de yer alan 34 kulübün temsilcisine UEFA Kulüp Lisans Sistemi ve bu ligde de uygulanan Ulusal Kulüp Lisans Sistemi hakkında bilgi verdi.



Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER