banner249

Akıllarından geçeni, hayata geçirdiler

Servergazi Koleji tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Aklından geçen hayata geçsin proje yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı.

Akıllarından geçeni, hayata geçirdiler
banner240

Fen ve Teknoloji dersi zümresi tarafından organize edilen proje yarışmasına 150 proje müracaatta bulunurken, 69 proje finale kalmaya hak kazandı. Pamukkale Üniversitesinde görevli akademisyenlerden oluşan jüri üyeleri tarafından en başarılı projeler seçildi. Özel Servergazi Ortaokulu Fen Bilimleri proje ödül töreni de görkemli bir şekilde gerçekleştirildi. 


Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan okul müdürü yardımcısı Fatih Yıldırım, “Geleceği ellerinde tutan değerli gençler, sizler yarınlara yön veren aydınlık yüzlersiniz. Sizler, dünyadaki değişimin gerisinde kalmamayı, gelişmiş ülkeler arasında yer almayı hedefleyen Türkiye'nin mutlu ve müreffeh yarınlarına doğru yolculuğunda bayrağı devralacaksınız. Türkiye’yi bize bırakılandan daha ileri, güven verici, aydınlık bir geleceğe taşımak için daha çok çalışmanız gerekiyor. Biz de her zaman sizler bu yönde destek verip çalışmalarınızı ödüllendireceğiz” dedi. 

Yarışmanın birincisine 10 inçlik tablet, ikincisine 9 inçlik tablet, üçüncüsüne 7 inçlik tablet hediye edilirken mansiyon alan öğrencilere de sürpriz hediyeler ve para ödülü verildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER