banner249

Belediye Hizmetleri artık cepte

Denizli Belediyesi, mobil cihazlarla belediye hizmetlerine kolayca erişimi sağlayacak yeni bir uygulamayı hizmete sundu.

Belediye Hizmetleri artık cepte
banner240

Mobil uygulamayı kullanan vatandaşlar, cep telefonlarından belediye hizmetlerine artık kolayca ulaşabilecek. Denizli Belediyesi Teknolojik alanda yürüttüğü çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. 


Teknolojik altyapısı ile de Türkiye'nin en önde gelen belediyelerinden biri olan Denizli Belediyesi tamamen kendi bünyesinde geliştirdiği Iphone ve Android uygulamalarını başlattı. Vatandaşlar artık, belediye ile ilgili pek çok işlemini telefonundan yapabilecek. 

Vatandaş memnuniyetinin en üst düzeyde olması için çalışan ve bu hizmet anlayışı ile hareket eden Denizli Belediyesi yeni bir uygulamayı başlatıyor. Vatandaşlar Mobil Uygulama ile Belediyenin genel bilgi ve iletişim bilgilerine, güncel haberlerine ve etkinliklerine Iphone ve Android işletim sistemine sahip tabletleri ve cep telefonları ile istedikleri her yerden rahatlıkla ulaşabilecek. 

Tamamen kendi bünyesinde geliştirdiği Iphone ve Android uygulamalar ile, vatandaşlar belediyecilik hizmetlerini artık her an ceplerinde taşıyacaklar. Her şey vatandaşın cebinde Apple App Store ve Google Play Store’dan indirilecek uygulama ile Denizli Büyükşehir Belediyesi Haberleri, Duyurular ve İhale İlanları, Borç Sorgulama, Denizli'deki Nöbetçi Eczaneler, Çınar Meydanı, Laodikeia Antik Kenti, Çamlık, İncilipınar ve Adalet Parklarını Canlı İzleme, Denizlideki Otobüs Minibüs Güzergah ve Saatleri, Bugün Defnedilen Cenazeler, Mezar Bilgisi Arama, Belediye Meclis Kararları, Pazaryerleri Gün ve Saatleri, Gezici Vezne Gün ve Saatleri, Atık Toplama Programı, Arsa Rayiç Bedelleri, Denizli'deki Son Depremler ve Belge Rehberi'ne ulaşılabilecek.

'Görüntüle Gönder' Ayrıca Bilgi Hizmetleri başlığı içerisinde bulunan 'Görüntüle Gönder' uygulaması ile vatandaşlar kent içinde rastladıkları aksaklıkları cep telefonları ile fotoğrafladıktan sonra belediyeye gönderebilecekler. Sistem tarafından kayıt altına alınan başvuru ile aksaklığın giderilmesi için belediyenin ilgili birimi en kısa sürede harekete geçecek. Böylece fark edilemeyen aksaklıklar belediye tarafından daha kısa sürede giderilmiş olacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER