banner249

Onlar bizim gizli kahramanlarımız

Denizli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bir yıl içerisinde toplam 1375 yangına müdahale etti. Görevleri sadece yangına müdahale etmek olmayan itfaiye ekipleri 2013 yılı içerisinde 174 trafik kazası ve 242 can kurtarma operasyonuna katıldı.

Onlar bizim gizli kahramanlarımız
banner240

Denizli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Ekipleri 2013 yılında da boğulma, araç içinde sıkışma, otomobil yangınları ve diğer konularda zamanda müdahale ederek daha büyük faciaların yaşanmasını engelledi. 


Bir yıl içerisinde toplam 1375 yangına müdahale eden ekipler 2013 yılı içerisinde yoğun bir mesai yaptı. Denizli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nden alınan verilere göre itfaiye ekipleri bir yıl içerisinde toplam 1375 yangına müdahale etti. 

Yangınların dışında trafik kazaları ve can kurtarma operasyonlarına da katılan itfaiye ekipleri, 2013 yılı içerisinde 174 trafik kazası ile 242 can kurtarma operasyonuna katıldı. Denizli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü verilerine göre yangınların çıkış sebepleri içinde 1. sırada çocukların ateşle oynamaları geliyor. 

214 yangın çocukların ateşle oynaması sonucu çıkmış. 172 yangının çıkış sebebi ise sigara. Kasıtlı çıkarılan yangın sayısı 176 iken elektrik kontağından çıkan yangın sayısı ise 118. Geçen yıl bir çok olaya müdahale eden ve daha büyük faciaların yaşanmasını engelleyen Denizli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü 2013 yılında okullar ve sivil toplum kuruluşlarına yönelik sayısız eğitimler gerçekleştirdi.

 Bu eğitimlerde farklı olaylarda nasıl davranılması gerektiği konusunda toplumu bilinçlendirme çalışmaları yürüten Denizli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personel ve ekipman konusunda birçok itfaiye teşkilatının sahip olmadığı donanıma sahip.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER