banner249

Denizli’nin havasını değiştirdik

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, "bir zamanlar park fakiri olan Denizli'ye son on yılda yapılan parklar sayesinde bambaşka bir hava kattık" dedi.

Denizli’nin havasını değiştirdik
banner240

Denizli’nin farklı bölgelerinde kent insanının yorucu ve stresli ortamlardan uzak kalabileceği, doğayı hissedebileceği mekanlar yaratan Denizli Belediyesi, Sevindik Vadi Parkı Projesi’nin yapımına büyük bir hızla devam ediyor. 


92 bin metrekarelik bir alanda sahip Sevindik Vadi Parkı Projesi’nin bölgenin çehresini değiştireceğini belirten Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, “ Denizli’ye yeni bir gözde mekan kazandırıyoruz” dedi. 

Denizli ve Denizli insanının yaşam kalitesini artırmak hedefiyle hareket eden ve bu doğrultuda yatırımlar gerçekleştiren Denizli Belediyesi, kent insanının sosyal yaşantısını da farklılaştırmak için çalışmalarına büyük bir hızla devam ediyor. Denizli Belediyesi’nin önemli park projelerinden biri olan Sevindik Vadi Parkı Projesi’nde yüzde 80 oranında tamamlanma sağlanırken parkın Mart ayında hizmete açılması bekleniyor. 

DENİZLİ'YE BAMBAŞKA BİR HAVA KATTIK 
Bir zamanlar park fakiri olan Denizli'de son 10 yılda yapılan parklar sayesinde kent insanının farklı alternatiflere kavuştuğunu dile getiren Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, "Kendi değerlerinin farkına varmış, yaşanabilir düzeyde temiz, planlı, havası ve suyu kirlenmemiş, ulaşım ve konaklama sorunu bitmiş bir kent için 2004 yılından beri durdurak bilmeden çalışıyoruz. Sosyal statü gözetmeksizin Denizli’nin her noktasına eşit hizmet götürdük.

 Özellikle sosyal yaşam alanı oluşturmada Denizli’nin farklı bölgelerinde büyük kent parkları yaptık. Kentsel koşuşturmaca içinde insanların kendilerine zaman ayırabilecekleri, sağlıklı bir yaşam için spor yapabilecekleri mekanlar oluşturduk. Bağbaşı, Eskihisar ve Servergazi Parkları buna en güzel örnek. Denizli'nin dört bir yanında gerçekleştirilen büyük park projeleri ile Denizli’ye bambaşka bir hava kattık" dedi. 

YENİ BİR YAŞAM ALANI 
Parkın tamamlanmasıyla Denizli'nin diğer kentlere kıyasla övünülecek bir esere daha sahip olacağını belirten Başkan Zolan 'Vatandaşlarımız, artık filmlerde gördükleri büyüklükte ve güzellikteki parkları evlerinin karşısında görmeye başladı. Bugüne kadar birçok büyük parkları yapıp halkımızın hizmetine sunduk. Yeter mi, elbette ki yetmez. Her zaman daha iyisini ve daha güzelini yapabilmek için çaba harcıyoruz” diye konuştu. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER