banner249

82 işyeri kiraya çıktı!

Denizli Belediyesi, mülkiyeti belediyeye ait Denizli Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali Kompleksi'nde bulunan 82 işyeri ve ATM yerini açık artırma suretiyle kiraya verecektir.

82 işyeri kiraya çıktı!
banner240

Kiraya verilmek üzere ihaleye çıkarılan işyerleri ve ATM'ler için 23-24-25-26-27 Aralık 2013 tarihlerinde Denizli Belediyesi Meclis Salonu'nda ihale düzenlenecektir. İhale şartnameleri her gün mesai saatleri dahilinde Denizli Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü'nden görülebilir. İhaleye girmek isteyenlerden 


GERÇEK KİŞİLER İÇİN: Nüfus cüzdanı fotokopisi (Aslı ile beraber), Nüfus Kayıt Örneği, Gerçek kişiler adına vekaleten iştirak ediliyor ise vekaletname ile vekile ait Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Aslı ile beraber), Geçici teminatın yatırıldığına dair belge, Belediyeye borcu olmadığına dair yazı (Su, emlak, kira ve ÇTV vb), Ulusal veya Uluslararası pazarda Kafeterya işletmeciliği alanında en az 5 şubeye sahip bir marka patentine sahip olduğuna veya bu özellikleri taşıyan firma bünyesinde franchise (bayilik) yapmakta/yapacak olduğuna dair belge, (1-2-3-4. sıradaki işyerlerinin ihalesine girecek olanlar getirecektir)

Kafeterya işletme zincirine ait marka patent tescil belgesi (1-2-3-4. sıradaki işyerlerinin ihalesine girecek olanlar getirecektir), Ulusal veya Uluslararası pazarda unlu mamuller işletmeciliği alanında en az 5 şubeye sahip bir marka patentine sahip olduğuna veya bu özellikleri taşıyan firma bünyesinde franchise (bayilik) yapmakta/yapacak olduğuna dair belge. (9-10. sıradaki işyerlerinin ihalesine girecek olanlar getirecektir), unlu mamuller işletme zincirine ait marka patent tescil belgesi (9-10. sıradaki işyerlerinin ihalesine girecek olanlar getirecektir), F1 Belgesinin Aslı ile beraber fotokopisi. (78-79-80-81-82. sıradaki şehirlerarası şişe ihalesine girecek olanlar getirecektir) 

TÜZEL KİŞİLER İÇİN: Tüzel kişiliği temsile yetkili olanların noter tasdikli yetki belgesi ve imza sirküleri, Sicil tasdiknamesi, Ortak girişim olması halinde, noter tasdikli ortaklık sözleşmesi, Geçici teminatın yatırıldığına dair belge, Belediyemize borcu olmadığına dair yazı. (Su, Emlak, Kira, Çtv. vb.), Ulusal veya Uluslararası pazarda Kafeterya işletmeciliği alanında en az 5 şubeye sahip bir marka patentine sahip olduğuna veya bu özellikleri taşıyan firma bünyesinde franchise (bayilik) yapmakta/yapacak olduğuna dair belge (1-2-3-4. sıradaki işyerlerinin ihalesine girecek olanlar getirecektir)

Kafeterya işletme zincirine ait marka patent tescil belgesi. (1-2-3-4. sıradaki işyerlerinin ihalesine girecek olanlar getirecektir), Ulusal veya uluslararası pazarda unlu mamuller işletmeciliği alanında en az 5 şubeye sahip bir marka patentine sahip olduğuna veya bu özellikleri taşıyan firma bünyesinde franchise (bayilik) yapmakta/yapacak olduğuna dair belge (9-10. sıradaki işyerlerinin ihalesine girecek olanlar getirecektir), Unlu mamuller işletme zincirine ait marka patent tescil belgesi. (9-10. sıradaki işyerlerinin ihalesine girecek olanlar getirecektir), F1 Belgesinin Aslı ile beraber fotokopisi. (78-79-80-81-82. sıradaki Şehirlerarası Gişe ihalesine girecek olanlar getirecektir)

ATM İÇİN İSTEKLİ BANKALAR İÇİN Banka adına yetkili kişinin İmza Sirküleri, Nüfus Cüzdanı ve Yetki Belgelerin aslı ve fotokopileri getirilecek, geçici teminatın yatırıldığına dair belgeTüm isteklilerin belirlenen gün ve saatte Belediye Encümeni’ne müracaatları ilan olunur. Kiraya verilecek olan İşyerleri ve ATM'lerin tamamı Terminal kompleksinde yer alıyor ve 3 yıllığına kiraya verilecek. Kiralık İşyerleri ve ATM Yerleri Listesi ise şöyle S.NO ADRES m² M. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER