banner249

3 başkandan 3’te 3 sözü

CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığına atanan Ömer Yurtseven ve Pamukkale İlçe Başkanlığına atanan Osman Tabu, önümüzdeki yerel seçimlerde Denizli merkezde 3’te 3 yapacakları sözünü verdi.

3 başkandan 3’te 3 sözü
banner240

İl Başkanı Çavuşoğlu, CHP Merkez Yönetim Kurulu tarafından atanan Merkezefendi İlçe Başkanı Ömer Yurtseven ve Pamukkale İlçe Başkanlığına atanan Osman Tabu ile beraber ortak basın toplantısı düzenlendi. 


Çavuşoğlu, 14 Nisan’da çıktıkları yolda Denizli Belediyesi’ni kazanma sözünü verdiklerini hatırlatarak, ilçe başkanları ve örgüt ile beraber bu seçimi kazanmak için gece gündüz çalışacaklarını kaydetti. 

Pamukkale İlçe Başkanlığına atanan Osman Tabu da, geçmiş dönemlerde partinin bir çok kurullarında görev aldığını belirterek, el ele verildiği taktirde 3 seçimi de kazanacaklarını söyledi. 

Merkezefendi İlçe Başkanlığına atanan Ömer Yurtseven de, CHP’nin geçmiş yıllara göre 2014 seçimlerine farklı bir yöntemle hazırlandığına dikkat çekerek, “Partimizin temel hedefleri hiç değişmedi. Türkiye’ye örnek mahalle ve sandık örgütlenmesiyle çalışmalarımızı tamamladık. 

Geriye hedefe ulaşmak kalıyor. CHP geçen seçimlerde 2009 ve 2011’de yapılan seçimlerde Türkiye ortalamasının üzerinde oy aldık. Önümüzdeki seçimlerde hedefimiz yüzde 40 oy alacağız. Önümüzdeki dönemde hem Pamukkale hem Merkez Efendi hem de Büyükşehir Belediyesini alacağız. 

AKP Denizli’de çöküyor. 11 yıllık işkenceye son vereceğiz. AKP’nin Türkiye'de boğulduğu ilk il Denizli olacak. Kırgınlığı bir tarafa bir bırakarak hedefe ulaşacağız” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER