banner249

Kentgaz Denizli’ye doğal gazı yayıyor

Kentgaz doğal gaz aboneliği için taksitli kampanya başlatıyor. 1 Ekim - 30 Kasım tarihleri arasında Kentgaz, Abone Bağlantı Bedeli’nde 3, Güvence Bedeli’nde ise 2 taksit imkanı sunuyor.

Kentgaz Denizli’ye doğal gazı yayıyor
banner240

Denizli Kentgaz Bölge Müdürü M.Akif Tulukcu, 2013 yılının son kampanyası olan Abone Bağlantı Bedelini 3, Güvence bedelini ise 2 taksitle ödeme imkanı sunan uygulamaları hakkında açıklamalarda bulundu. 2013 yılı yatırımlarını açıklayan Kentgaz, yılın son 3 ayında ek 10 milyon TL yeni yatırım yapacaklarını ve bu yatırımla birlikte yıl sonuna kadar 190 bin aboneye ulaşmayı hedeflediklerini dile getirdi. 


DENİZLİ’YE 80 MİLYON TL’LİK YATIRIM 
Denizli’ye bugüne kadar 80 milyon TL yatırım gerçekleştirdiklerini dile getiren Tulukcu, 2013’ün son 3 ayında da ek 10 milyon TL daha yatırım yaparak Kentgaz’ın hızlı büyümeyi sürdüreceklerini belirtti. Kentgaz’a her yıl 25 binin üzerinde abone eklendiğini söyleyenTulukcu, ”Şuan Denizli’de yaklaşık 165,000 abonemiz var. Bu yıl yatırım programı kapsamında Muratdede Mahallesi, İlbade Mahallesi, Gümüşler Yeni Mahalle, Alpaslan Mahallesi, Fatih Mahallesi, Deliktaş Mahallesi, Başkarcı Belediyesi ve diğer bölge yatırımlarını sürdüreceğiz. Yani 90 milyon yatırımla 190,000 haneye doğal gaz ulaştıracağız. ” dedi. 

YILIN SON KAMPANYASI 1 EKİM İTİBARİ İLE BAŞLIYOR 
Kampanyada hem yeniler hem de gaza geçme imkanı bulunmamış eski yatırım bölgelerindeki Denizlililerin faydalanabileceğine dikkat çeken Tulukcu, “Kampanya koşulları anlaşmaları bankaların kredi kartları ile geçerli olacak. Cazip ödeme koşullarından daha çok kişinin faydalanması için, kampanyaları yatırım planları ile eşzamanlı gerçekleştiriyoruz. 1 Ekim tarihinde başlayan kampanyamız 30 Kasım’a kadar sürecek. Denizlililer yılın son kampanyasını kaçırmasın.” diye sözlerini tamamladı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER