banner249

10 yılda 10 üst yapı!

Denizli Belediyesi’nin 10 yılda hizmete sunduğu 10 yaya üst geçidi, ulaşımda büyük bir rahatlık sağlarken, can ve mal kayıplarını da önlüyor.

10 yılda 10 üst yapı!
banner240

Bir zamanlar kentte tek bir yaya üst geçidinin olmadığını dile getiren Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, "10 yılda Denizli'ye 10 yaya üst geçidi yaptık. Zaman içerisinde ihtiyaç duyulan yerlere de yaya üst geçitleri yapmaya devam edeceğiz" dedi. 


Denizli Belediyesi, şehirlerarası yollarda köprülü kavşaklarla hızlanan trafikte yayaların karşıdan karşıya geçişini güvenli bir hale getirmek amacı ile 10 yılda 10 yaya üst geçidini kente kazandırdı. Özellikle şehirlerarası karayollarında üst geçitler büyük bir rahatlık sağlarken, can ve mal kayıplarını da önlüyor. Araç akışının yoğun olduğu bölgelerde yapılan üst geçitler ile bölge insanının trafik güvenliği sağlanırken yapılan üst geçitler ayrıca Denizli'nin giriş çıkışlarına da bambaşka bir görünüm kazandırdı. 

DENİZLİ BELEDİYESİ'NDEN 10 YILDA 10 YAYA ÜST GEÇİDİ
Trafik güvenliği konusunda Denizli'de son 10 yılda inanılmaz bir değişim yaşandığına dikkat çeken Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, " Düşünün bir zamanlar bu kentte tek bir üst geçit dahi yoktu. Son 10 yılda bu kente 10 üst geçit yaptık. Bu insana verdiğimiz değerin göstergesidir. Geçmişte trafik yoğunluğunun yaşandığı bölgelerde çok sayıda yaralanmalı ve ölümlü kazalar yaşanıyordu. Kişisel hataları saymazsak şimdi Denizli'de yapılan üst geçitler sayesinde karşıdan karşıya geçişlerde yaralanmalı ve ölümlü kazalar minimuma indi. Bizim için insan hayatı her şeyden önce gelir" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER