banner249

Acıpayam;da ;Fatih; projesi tanıtıldı

acıpayam'da uygulamaya konulacak projeyle ilgili toplantıya, acıpayam belediye başkanı hulusi Åževkan, ilçe milli eğitim müdürü ibrahim ekiz, daire ve kurum amirleriyle okul müdürleri ve öğretmenl

Acıpayam;da ;Fatih; projesi tanıtıldı
banner240
Acıpayam;da uygulamaya konulacak projeyle ilgili toplantıya, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ekiz, daire ve kurum amirleriyle okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Türk Telekom Denizli İl Müdürü Osman Karakaş, iki oturum halinde yapılan toplantıda yaptığı sunumla, Türkiye genelinde 3 yıl içerisinde uygulamaya konulacak olan FATİH Projesi hakkında bilgiler verdi.

Denizli;de 341 okulun, Acıpayam;da da 31 okulda proje uygulaması kapsamına alındığını belirten Karakaş, ;;Proje kapsamında her sınıfa internet bağlantısı, akıllı tahta ve dizüstü bilgisayar verilecek. Elektronik içerikle yapılacak olan uygulamada e-kitaplar kullanılacak. 2013 yılına kadar kapsamdaki okulların tamamında sistem devreye girecek. 2011-2012 eğitim öğretim yılında ise lise ve meslek liselerinde sistem devreye girecek;; dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER