banner249

PTT çalışanları isyan etti

denizli belediyesi ve denizli emniyet müdürlüğü’ne bağlı trafik ekiplerinin kestiği trafik cezaları ptt çalışanlarını isyan ettirdi. türk haber-sen denizli Åžubesi başkanı Åžakir akhan, üst yapı çalışma

PTT çalışanları isyan etti
banner240
Denizli Belediyesi ve Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekiplerinin kestiği trafik cezaları PTT çalışanlarını isyan ettirdi. Türk Haber-Sen Denizli Şubesi Başkanı Şakir Akhan, üst yapı çalışmaları sonrası bazı sokakların tek şeride düştüğü ve bu nedenle PTT’ye ait kargo araçlarının teslimat sırasında trafik ekipleri tarafından ceza aldıklarını söyledi.

Özellikle Bayramyeri’ndeki Çarşı PTT Şubesi’nde PTT’ye ait posta ve kargo araçlarının posta alışverişi sırasında ceza aldıklarını belirten Başkan Akhan, “PTT çalışanları Bayramyeri Meydanı’ndaki Çarşı Şubesi’ne günde 2 kez posta alışverişinde bulunmak için gidiyor. PTT Şubesinin önünde kısa süreli park alanı olmadığı için 15-20 dakikalık posta alışverişi sırasında PTT araçları trafik cezası yiyor. Bu cezaları ne yazık ki kurum çalışanları ödüyor. Yetkililerden bu tür cezaların önüne geçilmesi için 1 PTT aracının park edebileceği alan yapılmalıdır” dedi.

Postaların zamanında ulaşılması için bu kolaylığın sağlanması gerektiğine vurgu yapan Akhan, PTT çalışanlarının ayda 15’e yakın 62 TL ile 130 TL arasında trafik cezası aldığını sözlerine ekledi.


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER