banner249

Enerji’nin nasıl tasarruf edildiğini öğretecekler

ziyarete, enerji verimliliği derneği denizli Åžubesi başkanı mehmet akgün ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. vali yavuz erkmen, yapılan çalışmalar ile denizli’de enerji verimliliğinin daha üst seviyele

Enerji’nin nasıl tasarruf edildiğini öğretecekler
banner240
Ziyarete, Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi Başkanı Mehmet Akgün ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Vali Yavuz Erkmen, yapılan çalışmalar ile Denizli’de enerji verimliliğinin daha üst seviyelere çıkacağına inandığını söyleyerek, “Bildiğiniz üzere Türkiye’de Enerji Bakanlığımızın başlatmış olduğu enerji verimliliğiyle ilgili bir çalışma vardı. Bunu kamu kurumu olarak bizler yaklaşık 2 yıla yakın süredir faaliyet olarak yürütüyorduk. Enerji Verimliliği Derneği adı ile arkadaşlarımız örgütlendiler ve bir sivil toplum örgütü olarak bundan sora enerji verimliliği alanında çalışma yapacaklar. Arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum ve hem başarılar diliyorum. Enerjide dışarı bağlılığı en aza indirgemek, enerji kayıplarını düşürmek, elde edilecek tasarruftan mili kuruma katkıda bulunmak çok önemli. Bir taraftan kamunun yaptığı çalışmalar bir taraftan da arkadaşlarımızın dernek olarak yapacağı çalışmalar bir bütünleşme sonucunu doğuracaktır. Bunun sonucunda Denizli’de çok daha üst seviyede verimli ve güzel sonuçların alınacağına inanıyorum” dedi.

Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi Başkanı Mehmet Akgün de, Vali Yavuz Erkmen’e verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, “Derneğimizin amacı bilimsel teknik araştırmaları yapıp, enerji verimliliğini sağlamak. Bununla ilgili çalışmalara başladık. Sanayicilerimizle, üniversitemizle ve belediyemizle ortak bir güç oluşturduk. Bununla ilgili çalışmalarımız panellerimiz devam edecek. Genel kurulu Cumartesi gün yapacağız ve çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.



Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER