banner249

Sarayköy’e yeni bir anaokulu kazandırılıyor!

Sarayköy, Bala Mahallesi'nde hayata geçirilen önemli bir proje ile 6 derslikli bir anaokulu kazanıyor. Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliğiyle başlatılan anaokulu inşaatının tamamlanması için 240 gün süre öngörülüyor.

Sarayköy’e yeni bir anaokulu kazandırılıyor!
banner240

Sarayköy Belediyesi tarafından gerçekleştirilen imar uygulaması sonucu elde edilen alanda inşa edilen bu anaokulu, eğitim alanında önemli bir katkı sunacak. Toplam maliyeti 26 milyon 849 bin lira olarak belirlenen okulun inşaatı devam ediyor ve 240 gün içinde tamamlanarak eğitime açılması planlanıyor.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Başkan Yardımcısı Mestan Özkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Akhan, Sarayköy Ticaret Odası Meclis Başkanı Erhan Kılınç, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayhan Fenli ve Genel Sekreter Ahmet Duman, inşaat çalışmalarını yerinde incelemek için bir araya geldiler.

Başkan Özbaş, inşaatın özveriyle sürdüğünü belirterek, "Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliğiyle yapılan anaokulu, ilçemizin eğitim hedeflerine ve çocuklarımızın geleceğine çok önemli katkılar yapacak. Yeni okulun ilçemize kazandırılmasına vesile olan Milli Eğitim Bakanlığımıza, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimize, Sarayköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve Sarayköy Ticaret Odamıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Sarayköy'de inşa edilen bu anaokulu, çocukların eğitimine katkı sağlayarak ilçenin eğitim seviyesini yükseltmeyi hedefliyor. İnşaatın tamamlanmasıyla birlikte, daha fazla çocuğun kaliteli eğitim alabilmesi için önemli bir kaynak olacak.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER