banner249

5 yıl sonra gelen itiraf!

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 5 yıl boyunca kayıp olarak aranan çobanın cinayete kurban gittiği korkunç olayın itirafı ortaya çıktı.

5 yıl sonra gelen itiraf!
banner240

5 yıl önce Uşak'tan Manisa'nın Alaşehir ilçesine gelerek çobanlık yapmaya başlayan İhsan Yıldız (60), bir süre sonra yakınları tarafından haber alınamayınca kayıp ihbarı yapılmıştı. Ancak yoğun arama çalışmalarına rağmen Yıldız'a dair herhangi bir iz bulunamamıştı.

Manisa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, İhsan Yıldız'ın bulunması için titiz bir çalışma yürüttü. Bu süreçte, uyuşturucu madde bulundurmak suçundan cezaevine giren M.K.'yi takibe aldılar.

Geçen hafta cezaevinden izinli çıkan M.K., kazma ve kürekle Killik Mahallesi yakınlarındaki sulama kanalı bitişiğinde çukur açarken jandarma ekiplerini fark etti ve kaçmaya çalıştı. Ancak bölgedeki sazlık alana saklanan M.K., jandarma tarafından gözaltına alındı.

M.K., jandarma sorgusunda İhsan Yıldız'ı öldürdüğünü ve cesedini kazdığı çukura gömdüğünü itiraf etti.

İhsan Yıldız'a ait olduğu düşünülen kemikler, uzuv parçaları ve nüfus cüzdanı gibi kişisel eşyalar, M.K.'nin tarif ettiği bölgede Manisa İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekiplerince bulundu. Buluntular incelenmek üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

M.K., cinayet suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın aydınlatılması için soruşturma devam ediyor.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER