banner249

Denizlispor, Erzincanspor ile berabere kaldı

Denizlispor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta son iki haftada elde ettiği galibiyet serisine son verdi. Ev sahibi olarak ağırladığı 24 Erzincanspor karşısında 2 puan kaybederek berabere kaldı.

Denizlispor, Erzincanspor ile berabere kaldı
banner240

Maça hızlı bir başlangıç yapan Denizlispor, 17. dakikada Emre Burgaz'ın attığı golle öne geçti. Ancak bu sevinçleri kısa sürdü. Sadece bir dakika sonra, rakip takımın santra sonrası gelen hatası sonucu kalesinde golü gördü ve skor eşitlendi. İlk yarı bu 1-1'lik skorla sona erdi.

İkinci yarıda her iki takım da daha temkinli bir oyun sergiledi. Ancak zaman zaman tansiyonun yükseldiği bu devrede, net fırsatlar kaçırıldı ve mücadele berabere sonuçlandı.

Bu sonuçla Denizlispor, son üç haftada hanesine 7 puan yazdırmış oldu. Temsilcimiz, 8 puanla haftayı 9. sırada tamamladı. Rakip 24 Erzincanspor ise aynı puanla Denizlispor'un hemen ardından 10. sıraya yerleşti.

Denizlispor, önümüzdeki hafta ise ligin en yakın deplasmanlarından birini gerçekleştirecek. Fethiyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecekleri mücadele, Pazar günü saat 19.00'da oynanacak.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER