banner249

Denizli Sistem Akademi Denizli’de bir ilki başardı!

Denizli’nin başarılı ve köklü eğitim kurumları arasında yer alan Denizli Sistem Akademi Kurumu, Denizli’de bir ilki başardı.

Denizli Sistem Akademi Denizli’de bir ilki başardı!
banner240

Denizli’de kitlesel başarılarıyla Türkiye’nin en büyük üniversitelerine öğrenci kazandıran Denizli Sistem Akademi, yine Denizli’de bir ilki başardı. Eğitim Kurumu, kişiye özel yani öğrencinin kendi adını verdiği kitapla eksik kalan tüm derslerini tamamlama fırsatını sunuyor. 

Konu hakkında görüşlerini bildiren Denizli Sistem Akademi Kurumu Müdür Yardımcısı Gamze Bek, “Denizli Sistem Akademi olarak Denizli’de bir ilki gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin girmiş oldukları son on deneme sınavı analizlerini alarak eksik oldukları konuları tespit ediyoruz. Bu tespitin sonucunda kişiye özel bir soru bankası hazırlıyoruz. Birinci ve ikinci dönem olmak üzere hazırlanan soru bankalarımız tamamen öğrencilerimizin kendilerini eksik hissettikleri deneme sınavlarındaki analizlerinin sonuçlarına dayanarak hazırlanıyor. Bu kitap öğrencilerimizin derslerindeki eksikleri tamamlayacak ve sınava hazırlıklı olmalarını sağlayacak” dedi. 

SİSTEM AKADEMİ’YE NASIL ULAŞABİLİRİM?
Denizli Sistem Akademi, Yenişehir Mahallesi’nde Teras Park’ın hemen karşısında bulunuyor. Kurumla irtibata geçmek isteyenler 0545 885 2020 nolu telefondan irtibat kurabilirler.
 

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Arif hoca
Arif hoca - 9 ay Önce

Geçen yıl, çalıştığım kurumda öğrenci deneme analizi, bireysel soru bankaları oluşturup uygulamamız dışında bakarsak bir ilk olmuş :)

SIRADAKİ HABER