banner249

Sistem Akademi’den mangal partisi!

Denizli’de Sistem Akademi Eğitim Kurumu, okulların açılmasına sayılı günler kala eğitim kadrosuyla birlikte mangal partisinde bir araya geldi.

Sistem Akademi’den mangal partisi!
banner240

Denizli’de eğitimin öncü kuruluşları arasında yer alan Sistem Akademi, en son yapılan YKS sınavlarında elde ettiği kitlesel başarılarıyla yine adından söz ettirdi. Yaz Okulu programı kapsamında hem eğitim çalışmaları hem de sosyal faaliyetleri düzenleyen Sistem Akademi, bu kez başarının mimarı olan öğretmenlerini ödüllendirdi. Okulun açılmasına sayılı günler kala mangal partisi düzenleyen eğitim kurumu, öğretmenlerin aileleriyle birlikte güzel bir organizasyona imza attı. 

Kurumun Müdür Yardımcılarından Gamze Bek, “Öğretmen kadromuzla muhteşem bir yılı geride bıraktık. Tercih sonuçlarının açıklanmasıyla beraber kitlesel başarımızı bu yıl da perçinledik. Gerçekten öğretmenlerimizin büyük fedakarlıkları oldu. Bu yıl eğitim öğretime başlamadan öğretmenlerimizle ve değerli aileleriyle bir mangal günü düzenlemek istedik. Bu yıl kadromuza yine çok tecrübeli öğretmen arkadaşlarımızı dahil ettik. Bu yıl onlarla çok daha büyük başarılara imza atacağız” dedi.


 

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER