banner249

Çamlık Koleji’nde Yaz Okulu başlıyor!

Denizli’nin köklü eğitim kurumları arasında yer alan Özel Çamlık Koleji Yaz Okulu başlıyor. Dolu dolu eğitim ve sosyal etkinliklerle hazırlanmış program 10 Temmuz günü başlayıp 18 Ağustos’ta sona erecek. 

Çamlık Koleji’nde Yaz Okulu başlıyor!
banner240

Eğitim ve Öğretimin Denizli’deki öncü kuruluşları arasında yer alan Özel Çamlık Koleji, Yaz Okulu ile ilgili tüm hazırlıklarını tamamladı. Sosyal etkinlik ve eğitim öğretimle hazırlanmış programda çocuklar hem çok eğlenecek, hem de çok şey öğrenecek. Kınıklı Yerleşkesinde uzun yıllardır eğitim ve öğretim hayatını sürdüren Özel Çamlık Koleji, kitlesel başarılarıyla adından sıkça söz ettiren bir marka oldu. 

YAZ OKULUNDA DOU DOLU PROGRAM
Çamlık Koleji Kurucusu Keziban Çetinkaya, Yaz Okuluyla ilgili hazırladıkları programın öğrencileri hem eğlendireceğini hem de eğitim ve öğretimle çok şey öğreneceklerini kaydetti. Sportif etkinliklerin de olduğu programda Yüzme, Basketbol, At binme, piknik ve İngilizce konu tekrarı üzerinde çalışmalar gerçekleştireceklerini bildirdi.
Okul kurucusu Çetinkaya, Yaz Okulu’na başvuru yapmak isteyenlerin okulun ozelcamlikkolejicomtr adlı sosyal medya hesabından yada 0532 419 0611 – 0531 990 3299 numaralı telefondan ulaşabileceklerini sözlerine ekledi. 
 

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER