banner249

En Tatlı Mahir’den ücretsiz hizmet!

Denizli’nin ünlü Fırın, Tatlı ve Baklava İşletmesi, iki şubesinde de doğum günü ve nişan töreni organizasyonları için kapılarını halka ücretsiz açtı.

En Tatlı Mahir’den ücretsiz hizmet!
banner240

En Tatlı Mahir’ sloganıyla Denizli’de ünlenen Mahir Pastaneleri, Zeytinköy ve Aktepe Mahallesi’ndeki işletmelerinde halka ücretsiz olarak nişan töreni ve doğum günü organizasyonları için kapılarını açtı. Denizli’de ücretsiz olduğu duyurulan organizasyonlar için vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

EN TATLI MAHİR’DE ÜCRETSİZ HİZMET

Mahir Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Yurtsuz, müşterileriyle yıllardır sıcak bir iletişim kurduklarını ifade ederek, “İşletmemiz müşterilerini her zaman için ailenin bir üyesi olarak gördü. Bu yüzden ürettiğimiz tüm ürünlerin tazeliği ve lezzeti bizim için büyük önem arz ediyor. Müşterilerimizi hiçbir zaman sadece bir kazanç kapısı olarak görmedik. Onların en mutlu ve acı günlerinde de hep yanlarında olmaya çalıştık. Mahir Pastaneleri iki şubesini de vatandaşların en özel günlerine ev sahipliği yapması için kapılarını sonuna kadar açtı. Dileyen vatandaşlarımız, doğum günü veya nişan töreni gibi organizasyonları şubemizde ücretsiz olarak yapabilir. Bunun için bir ücret talep etmiyoruz” dedi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER