banner249

Osman Zolan söz verdi yapmadı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2019’da vaatte bulunduğu 8 adet katlı otopark projesinden bir tanesini bile yapamadı. 2019’da 258 dev proje sözü veren Zolan’ın listesi, yapamadıkları projelerle dolu. 

Osman Zolan söz verdi yapmadı!
banner240

2019 yılında Cumhur ittifakının adayı olarak seçimlere giren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlediği proje tanıtım töreninde 258 dev proje sözü verdi. Ancak Zolan, seçimleri kazandıktan sonra bu projelerin birçoğunu yapamadı. 

8 DEDİ AMA ÇİVİSİNİ BİLE ÇAKAMADI!
Denizli’nin en büyük sorunları arasında yer alan ulaşım ve otopark sorununa bir türlü çözüm bulamayan Başkan Zolan, 2017 ve 2018 yılları arasında Çamlık ve 15 Mayıs Mahallerinde iki adet katlı otopark yaptı. Ancak şehir içi yoğun araç trafiğine yeterli gelmeyen bu katlı otoparklar nedeniyle Başkan Zolan, 8 farklı noktada 8 adet katlı otopark sözü verdi. Ancak aradan geçen 5 yılar rağmen bu katlı otoparklarla ilgili tek bir çivi bile çakamadı. 

İŞTE O MAHALLELER!
Başkan Zolan, 2019’da verdiği birçok söz gibi katlı otoparklar projesini de tutamadı. Zolan, o dönemde yapılması planlanan otoparkların Sırakapılar, Değirmenönü, Hacıkaplanlar, Saraylar, Atalar ve 15 Mayıs Mahallesi'nde bulunan 8 ayrı noktada yapılacağı sözünü vermişti. 

LİSTESİ KABARIK ÇIKTI!
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 2019 yerel seçimlerinde söz vermesine rağmen gerçekleştiremediği projeler oldukça kabarık çıktı. İşte o projelerden bazıları şunlar;
Halk Plajı
Şehir Stadyumu 
Üniversite
Yeni Sanayi Sitesi
Ekolojik İnovasyon Merkezi
Güney Çevre Yolu Projesi
Sivil Toplum Kuruluşu Yerleşkesi
Afet Eğitim Merkezi
Asansörlü Akıllı Katlı Otopark
Oto Sporları Yarış ve Drag Pisti
Fatih Tüp Geçidi
Pelitlibağ Tüp Geçidi
10 Adet Yaya Üst Geçidi
8 Adet Katlı Otopark Projesi


 

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Yavuz ULAMAN
Yavuz ULAMAN - 11 ay Önce

Başkanım yapar ya hemen yanlış düşünmeyin daha diyer seçimde de aday olur hepsini yapar axelenizne çarşıya tıpkı bayramlarda bedava bindiğiniz günlerin yerini birazda paralı binin ki kasa dolsun herseyiniz beleş arabayla gitme çarşıya otobüs kullan

SIRADAKİ HABER