banner249

Pekdemir Türkiye Seralar Birliği Başkanı oldu!

Denizli’nin ünlü işadamı Halil Pekdemir, Türkiye Sera Yatırımcıları ve Üreticileri Birliği’nin Genel Başkanlığına seçildi. 

Pekdemir Türkiye Seralar Birliği Başkanı oldu!
banner240

Denizli’de siyaset ve iş dünyasının yakından tanıdığı isim olan Halil Pekdemir, Türkiye Sera Yatırımcıları ve Üreticileri Birliği’nin başkanı oldu. Türkiye’deki Sera Yatırımcılarını ve üreticilerini bir araya getiren birlikte yönetim kurulu üyeliği yapan Pekdemir, son genel kurulda birlik yöneticileri tarafından Başkanlığa aday gösterildi. Pekdemir, genel kurulda tüm üyelerin desteğini alarak Başkan seçildi. 

İHRACATI VE YATIRIMI ARTIRACAĞIZ!
Pamukkale’de düzenlenen genel kurulun ardından konuşan Başkan Halil Pekdemir, Derneğin kurulma amacının topraksız kurulan seraların birbirlerine destek olma, ihracatı ve yatırımı artırma amaçlı olduğunu ifade etti. Pekdemir, aynı zamanda bu hizmeti veren Sera Birliği üyelerinin sorun ve taleplerine yönelik çalışmaları da amaç edindiklerini sözlerine ekledi. 


HER ZAMAN SERA YATIRIMCILARININ YANINDA OLACAĞIM!
Pekdemir açıklamasına şöyle devam etti, “Türkiye’nin her bölgesinde jeotermal var. Antalya’dan tutun da Sivas’a kadar, Kütahya’dan, İzmir Dikili’ye kadar birçok ilimizin sera yatırımcılarının bir derneği bir birliği oldu. Neticede onlarla ilgili Pamukkale’de toplandık. Bir kongre oluşturduk. Bu kongre de bize bu görevi verdiler. Biz de yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla beraber layık olmaya çalışacağız. Bu seçim hem Denizli için hem Sera Yatırımcıları için oldukça önemli. Bu süreçte onların yanında yani sera yatırımcılarının yanında olmaya devam edeceğim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2023, 13:20

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER