banner249

Vildan Koleji’nden tarihi başarı!

Liselere Giriş Sınavı (LGS) sonuçları bugün belli oldu. Son dönemlerde önemli başarıları imza atan Özel Vildan Koleji l, LGS sınavında 4 Türkiye birincisi çıkardı. 

Vildan Koleji’nden tarihi başarı!
banner240

Denizli'nin köklü eğitim kurumlarından Vildan Koleji bu sene LGS sınavında 4 tane Türkiye birincisi çıkararak kalitesini bir daha ortaya koydu. Özel Vildan Koleji Genel Müdürü Bayram Atmaca, "Denizlimiz'e bu gururu yaşattığından dolayı öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerine teşekkür ediyorum." Vildan Koleji Ortaokul müdürü Ramazan Eskin yaptığı açıklamada, başarının tesadüf olmadığını, ekip çalışması olduğunu belirtti.
Eskin, "Vildan Koleji öğrenci ve öğretmenleri Ağustos ayında başladıkları LGS maratonunun tempolarını sürekli arttırarak haziran'a kadar başarılı bir şekilde götürmüşler ve 4 Türkiye birincisi ile başarılarını taçlandırmışlardır." ifadesini kullandı. 

Denizli Özel Vildan Koleji öğrencileri; Ali Yiğit Erbuğ, Berragül Aydoğdu, H. Elif Öğütçü ve Tahsin Kısan LGS Sınavı sonuçlarına göre Türkiye birincisi oldu.
 

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER