banner249

Erkek öğretmenden kadın öğretmene dayak iddiası

denizli’de bir erkek öğretmenin kadın öğretmeni dövdüğü iddia edildi. eğitim-sen denizli Åžubesi sekreteri nursel sevinç, yaptığı yazılı açıklamada şunlara yer verdi, “gün geçmiyor ki, eğitim emekçiler

Erkek öğretmenden kadın öğretmene dayak iddiası
banner240
Denizli’de bir erkek öğretmenin kadın öğretmeni dövdüğü iddia edildi. Eğitim-Sen Denizli Şubesi Sekreteri Nursel Sevinç, yaptığı yazılı açıklamada şunlara yer verdi, “Gün geçmiyor ki, eğitim emekçilerine bir saldırı olmasın. Okulda sırada derste sokakta. Gözler İlköğretim Okulu’nda çirkin bir saldırı oldu. Okul öğretmelerinden Ş. Y. A. öğrenci velisinden değil, kocadan değil, magandadan değil, okulunda birlikte çalıştığı erkek meslektaşı Z. K. tarafından öğrencilerinin gözleri önünde okul bahçesinde nöbet görevini yaparken fiziki ve sözlü saldırıya uğradı.”

YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET ETTİ
25 Kasım’da kadına yönelik şiddeti kınayan etkinlik ve eylemlerin yapıldığı zamanlarda, TBMM’de kadına yönelik saldırıları önleyici kararların onaylandığı süreçte bu saldırının yapıldığına dikkat çeken Sevinç, “Ayıp, çok ayıp! Yazık, çok yazık! Eğitim-Sen Denizli Şubesi olarak kadın öğretmenimize yönelik bu çirkin saldırıyı kınıyoruz. Bu saldırıya karşı hukuki takibimizi yapacağız. Tüm girişimlerimizi yapıyoruz. Bu arada bu çirkin saldırı için Denizli Valiliğini, İl Milli Eğitim Müdürlüğünü göreve davet ediyoruz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER