banner249

Denizli;de uyuşturucu operasyonları

alınan bilgiye göre, denizli emniyet müdürlüğü kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele Åžube müdürlüğü ekipleri, denizli'ye yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği ihbarı üzerine a.k. ve h.y

Denizli;de uyuşturucu operasyonları
banner240
Alınan bilgiye göre, Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Denizli;ye yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği ihbarı üzerine A.K. ve H.Y. isimli şahısların bulundukları otomobilde narkotik detektör köpeği Volkan;ın da katıldığı arama yaptı.
Arama sonucu 3 kilo 880 gram esrar ele geçirildi.Gözaltına alınan 2 şahıs, emniyette ifadesinin alınmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Çardak ilçesinde ise Ö.D. (51) isimli şahsın Gemiş beldesi yakınlarındaki ormanlık alanda kenevir yetiştirdiği ihbarını değerlendiren jandarma ekipleri zanlıyı, çalılıklar arasına ve ağaç tepelerine yerleştirdiği saksıların içine ektiği kenevir bitkilerinin bakımını yaparken yakaladı.
Jandarma ekiplerinin ilçe tarım müdürlüğü yetkilileri ile ormanlık arazide yaptığı aramada çalıların arasına ekili 10 kök, ağaç tepelerine saksılara ekili vaziyette 8 kök Hint keneviri ve bir ağaç kovuğunda 8,69 gram kubar esrar ele geçirildi.
Olayda ele geçirilen kenevir bitkileri ilçe tarım müdürlüğü ekipleri tarafından imha edilirken Ö.D, jandarmada ifadesinin alınmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER