banner249

Denizlispor biletlerde indirime gitti

ligin ilk haftasında oynanan göztepe maçında bilet fiyatlarının yüksek olması sebebiyle gelen şikayetleri değerlendiren yeşil-siyahlı yönetim, kasımpaşa maçının biletlerini kale arkası 3 tl, maraton t

Denizlispor biletlerde indirime gitti
banner240
Ligin ilk haftasında oynanan Göztepe maçında bilet fiyatlarının yüksek olması sebebiyle gelen şikayetleri değerlendiren Yeşil-siyahlı yönetim, Kasımpaşa maçının biletlerini kale arkası 3 TL, maraton tribün 10 TL, kapalı tribünü de 20 TL olarak açıkladı. Denizlispor Basın Sözcüsü Turgay Mersin ligin ilk iki haftasında bir galibiyet ve bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, "Göztepe maçındaki iyi futbolumuzu Elazığspor maçında sahaya yansıtamadık. Sonucunda da hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Ancak bu kötü sonucu unutup Kasımpaşa maçına konsantre olmamız gerekir" dedi.

Bu zorlu maçta taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu ve bu konuda tüm fedakarlıkları yapmaya çalıştıklarını belirten Turgay Mersin, "Sezon başında belirlediğimiz bilet fiyatlarında indirime gittik. Maddi sıkıntı içinde olmamıza rağmen taraftarlarımızın maça gelmesi için bilet fiyatlarını çok düşük tuttuk. Taraftarlarımızı bu maçta yanımızda görmek istiyoruz" diye konuştu.
Öte yandan Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdüren Yeşil-siyahlı ekipte, sakatlıkları bulunan Ali Helvacı ve Koray bu maçta forma giyemeyecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER