banner249

Hayırseverlerden Buldan;a anaokulu

hayırsever kardeşler salih, halise ve aynur gökçe tarafından 475 bin liraya yaptırılan ve geçen eğitim öğretim yılında hizmete başlayan 6 derslikli anaokulu'nun resmi açılışı yapıldı. törene il m

Hayırseverlerden Buldan;a anaokulu
banner240
Hayırsever kardeşler Salih, Halise ve Aynur Gökçe tarafından 475 bin Liraya yaptırılan ve geçen eğitim öğretim yılında hizmete başlayan 6 derslikli Anaokulu;nun resmi açılışı yapıldı. Törene İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Kıvrak, hayırsever Kardeşler Salih, Halise, Aynur Gökçe ve yakınları, Kaymakam Ahmet Erdoğdu, Belediye Başkanı Fahri Şevik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfi Kırlıoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yükselen Bafralı, İlçe Emniyet Müdürü Abdil Albayrak, STK temsilcileri, kamu kurumlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Salih Gökçe, ;;Yuvamız dediğimiz anaokulumuzun laik, Atatürkçü, Buldan;a, ülkemize yarar sağlayacak kişiler yetiştireceğine eminim, buraya ayağımı sürüyerek geldim ki, bizleri takip eden hayırseverlerimiz çıkacaktır ve Buldan;a daha çok hizmetler yapılacaktır;; dedi.
Buldan Kaymakamı Ahmet Erdoğdu da ilçede anaokulu bulunmadığını hatırlatarak, ;;Hayırseverlerimiz İlçemizde olmayan bir okulu yaptırmakla çok önemli bir hizmet gerçekleştirdiler. Kendilerine devletimiz ve şahsım adına teşekkür ederim;; dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER