banner249

İhracatçıya Bonus Business Card projesi tanıtıldı

garanti bankası ve ege ihracatçı birlikleri ile denizli ihracatçılar birliği arasında imzalanan protokol çerçevesinde, yaklaşık 7 bin ihracatçı firmaya maliyet avantajı sağlayacak ''egeli ih

İhracatçıya Bonus Business Card projesi tanıtıldı
banner240
Garanti Bankası ve Ege İhracatçı Birlikleri ile Denizli İhracatçılar Birliği arasında imzalanan protokol çerçevesinde, yaklaşık 7 bin ihracatçı firmaya maliyet avantajı sağlayacak ;;Egeli İhracatçım Bonus Business Card;; hayata geçti.

Pamukkale Tenis Kulübünde yapılan tanıtımda konuşan DENİB Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kocasert, projenin bir satın alma projesini olduğunu söyledi. Proje kapsamında sahip olunan kart ile dev şirketlerden avantajlı fiyatlarla hizmet ve mal satın alma imkanının tanındığını ifade eden Kocasert, ;;Bu projeye daha fazla şirketin dahil edilmesi için çalışmalar sürüyor. Özellikle yurt dışından gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayabilmek için ayrılan bütçe hiç de az değil. Ama bu kartla her şey daha ucuz olacak;; dedi.

Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Arif İsfendiyaroğlu ise, ;;Ortak Satın Alma Projesi;;nin ihracatçılara birçok kolaylık sağladığını kaydetti. Tanıtım için düzenlenen törene Denizli Valisi Abdülkadir Demir, DENİB Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kocasert, Ege İhracatçılar Birlikleri Koordinatör Başkanı Mustafa Türkmenoğlu ve çok sayıda ihracatçı katıldı.

Denizli İhracatçılar Birliği üyelerinin, Garanti Bankası;ndan alacakları ;;Egeli İhracatçım Bonus Business Card;; ile yapacakları harcamalarda özel fırsatlardan yararlanma imkanı elde edebilecekleri, ;;Ortak Satın Alma Projesi;;ne katılan firmalardan yapılacak satın almalarda ise özel indirim ve taksit fırsatlarından yararlanabilecekleri bildirildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER