banner249

Uğur Dershanesi’nde Bowling heyecanı

denizli uğur dershanesi öğrenci ve öğretmenleri her yıl geleneksel olarak düzenlediği bowling turnuvasını bu yıl da yaşadı.

Uğur Dershanesi’nde Bowling heyecanı
banner240

Teras Park Ceşenler Bowling salonunda gerçekleştirilen turnuvaya üniversiteye hazırlık grubu öğrencileri katıldı.

Dershane öğretmenleriyle birlikte eğlenme fırsatı bulan öğrenciler sosyal ortamlarda da öğretmenleriyle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadı. Benzeri etkinliklerle sürekli öğrenci ve öğretmenlerini bir araya getiren Denizli Uğur Dershanesi, bunun olumlu sonuçlarını almaya devam ediyor.

Turnuvaya katılan takımlar biri öğretmen 4;ü öğrenci olmak üzere 5;er kişilik gruplar halinde yarıştı.25 ayrı takımın karşılaştığı turnuvada 3 takım dereceye girdi.Turnuvada birinciliği Coğrafya Öğretmeni Ersan Köse, Ceren Ayyıldız, Melek Kabasakal, Volkan Dereli, Hansenur Boran, ikinciliği Biyoloji Öğretmeni Hamide Sarı, Burak Duatepe, Erkan Kuday, Cankut Perçin, Milas Ceren Höke, üçüncülüğü Biyoloji Öğretmeni Gülden Özkök, Rıdvan Özeren, Bekir Harun Gülşahan, Seda Sevinç, Kemal Alkan dereceye girmeyi başaran isimler oldu. Dereceye giren takım oyuncularına madalya, kupa, yemek ve bowling hediye çeki gibi çeşitli ödüller verildi.
Başarının motivasyon ile yan yana yürüdüğüne inanan Denizli Uğur Dershanesi idarecileri bu tür etkinliklerin öğrencilerin motivasyonuna olumlu katkılar sunduğunu belirterek, geleneksel hale gelen daha birçok etkinliğin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER