banner249

Eğlence dönüşü kaza, 1 ölü, 3 yaralı

denizli'de bir barda eğlendikten sonra evlerine dönen 4 kişinin bulunduğu otomobilin kontrolden çıkıp refuje çarpması sonucu 30 yaşındaki meryem karaaslan öldü, 3 kişi yaralandı.

Eğlence dönüşü kaza, 1 ölü, 3 yaralı
banner240
İzmir karayolundaki Hacıeyüplü Kavşağı;ndaki kaza bugün saat 03.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Sarayköy İlçesi yakınlarında bir barda geç saatlere kadar eğlenip alkol alan 4 arkadaş evlerine gitmek üzere yola çıktı. 34 yaşındaki Mustafa Zeyveli yönetimindeki 20 ZE 178 plakalı otomobil, Hacıeyüplü Kavşağı;nda aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak orta refuje çarpıp güçlükle durabildi. Hurdaya dönen araçtaki Meryem Karaaslan olay yerinde yaşamını yitirirken, sürücü Mustafa Zeyveli ile 28 yaşındaki Nimet Tuncay ve 32 yaşındaki Emrah Tokatlı yaralandı.

Kazayı görenlerin haber vermesiyle gelen sağlık görevlileri, üç yaralıyı ambulansla Denizli Devlet Hastanesi;ne kaldırdı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Karaaslan;ın cesedi de otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi;ne kaldırıldı.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER