banner249

Gazinocu cinayetindeki sis aydınlandı

gazinocu Ünal yılmaz’ın öldürülmesiyle ilgili denizli’nin Çameli ilçesi’ne bağlı kolak köyü’nde yaşayan bedensel engelli Ö.a. ile eşi h.a. tutuklandı.

Gazinocu cinayetindeki sis aydınlandı
banner240

Muğla;nın Dalaman İlçesi;ne bağlı Narlı Köyü;nde, geçen Eylül ayında cesedi bulunan gazinocu Ünal Yılmaz;ın (39) öldürülmesiyle ilgili Denizli;nin Çameli İlçesi;ne bağlı Kolak Köyü;nde yaşayan bedensel engelli Ö.A. (32) ile eşi H.A. (30) gözaltına alındı. Ö.A., jandarmada, Yılmaz;ı eşiyle ilişkisini olduğunu söyleyerek, iftira attığı için öldürdüğünü itiraf etti.

Geçen 3 Eylül;de, Denizli;nin Çameli İlçesi, Kolak Köyü;nden motosikletiyle ayrılan iki çocuk babası gazinocu Ünal Yılmaz;ın gece eve dönmemesi üzerine yakınları jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Jandarma Yılmaz;ı ararken, beş gün sonra acı haber Muğla;nın Dalaman İlçesi;ne bağlı Narlı Köyü;nden geldi. Köylülerin yol kenarında bulduğu, av tüfeğiyle vurulmuş ve karının sağ tarafından kesici alet yarası olan erkek cesedinin Yılmaz;a ait olduğu anlaşıldı.

ÖNCE SERBEST BIRAKILDILAR
Dalaman İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, olayla ilgili soruşturma kapsamında, üç ay sonra öldürülen Yılmaz;ın Çameli;nin Kolak Köyü;nden G.B. (30), Eğricek Köyü;nden H.A. (30) ile Denizli;den S.A. (20) ile iddiaya göre ilişkisini olduğu belirlendi. Bunun üzerine geçen 8 Aralık;ta, üç kadın ile kadınlardan H.A.;nın eşi bedensel engelli Ö.A. ile kayınbiraderleri M.A. (44) ve M.A. (53), S.A.;nın babası N.A. (45) ile annesi M.A. (40) gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlıların irtibat halinde oldukları tespit edilen N.Ö. (43) Muğla;nın Ortaca İlçesi;ne bağlı Gökbel Köyü;nde, başka bir suçtan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.Y. de Antalya;da yakalanıp, Dalaman;a getirildi. Jandarmadaki sorgularında kendilerine yöneltilen suçlamaları kabul etmeyen 10 zanlı, işlemlerinin ardından ertesi gün sevk edildikleri adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.Pİ

PİŞMAN DEĞİLİM
Soruşturmayı daha da derinleştiren jandarma, serbest kalan zanlılardan bir süre önce çalıştığı inşaattan düşüp, belden aşağının felç olması nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkum olan Ö.A. ile H.A., üzerinde yoğunlaştı. Jandarma, genç çifti dün ekrar Kolak Köyü;ndeki evlerinde tekrar gözaltına aldı. Dalaman;a getirilen çiften Ö.A., sorgusunda suçunu itiraf etti. Ö.A., Yılmaz;ı eşiyle ilişkisi olduğunu söyleyerek iftira attığı için öldürdüğünü ileri sürüp, "Eşim, tuvalet ihtiyacı haricinde benim yanımdan ayrılmaz. Bu işi tuvalete gittiğinde mi yaptı Eşimi, karalamak istedi. Namusumu temizledim. Daha sonra cesedi, eşimin de yardımıyla Narlı Köyü;ne götürüp, attık. Pişman değilim" dedi. Ö.A. ve eşi H.A., işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

TUTUKLANDILAR
Muğla;nın Dalaman İlçesi;ne bağlı Narlı Köyü;nde, cesedi bulunan gazinocu Ünal Yılmaz;ın (39) öldürülmesiyle ilgili Denizli;nin Çameli İlçesi;ne bağlı Kolak Köyü;nde gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen bedensel engelli Ö.A. (32) ile eşi H.A. (30) tutuklandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER